Πάσχα στο παραδοσιακό κρεοπωλείο «ΦΑΡΜΑ»- Οδυσσέα Ελύτη 21 Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)

Εγγυημένη ποιότητα για το Πασχαλινό σας τραπέζι!


Για να μην σας βαφτίσουν το εισαγόμενο αρνί και κατσίκι ελληνικό, μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο κάθε κτηνοτρόφος και μόνο έχει έναν αριθμό ταυτότητα.

Αυτό το Πάσχα λοιπόν σουβλίστε τον οβελία σας με αρνιά και κατσικάκια από το κρεοπωλείο "ΦΑΡΜΑ".

Σε μία εποχή όπου η οικονομική κρίση και η ποιότητα των τροφίμων τίθεται καθημερινά υπό αμφισβήτηση, το παραδοσιακό κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ υπεύθυνα έρχεται να καλύψει τις καθημερινές σας διατροφικές ανάγκες και να σας “ξεναγήσει” στις γευστικές σας επιθυμίες.

Στο κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ το κρέας είναι πάντα φρέσκο, καθώς παραλαμβάνουμε καθημερινά και ικανοποιούμε μόνο τις ημερήσιες ανάγκες μας, με σκοπό οι πελάτες μας να βρίσκουν πάντα στα καταστήματά μας ολόφρεσκο άριστης ποιότητας κρέας.

Καθώς για εμάς κέρδος είναι ο ευχαριστημένος πελάτης. Γι' αυτόν το λόγο, άλλωστε, πιστεύουμε ότι παρέχουμε μια από τις καλύτερες σχέσεις ποιότητας και τιμής.

Το παραδοσιακό κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ λειτουργεί στην Μυτιλήνη στην οδό Οδυσσέα Ελύτη 21 στο παρκινγκ, δίπλα στην ταβέρνα «Το Απάγκιο».

Ο ιδιοκτήτης του, κ. Γιάννης Τσιβγούλης, συνεχίζει την παράδοση τριών γενεών, διατηρώντας την οικογενειακή επιχείρηση με τη βοήθεια της συζύγου και των δύο γιων του. Έχοντας λοιπόν όλες τις γνώσεις και το μεράκι που κληρονόμησε από τον πατέρα του και εκτιμώντας τη σημασία τού τι εστί ποιοτικό κρέας, δημιούργησε ένα σύγχρονο κρεοπωλείο, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του κόσμου που χρόνια τώρα τον εμπιστεύεται, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα και την υγιεινή.

Στο παραδοσιακό κρεοπωλείο θα βρείτε πάντα ντόπια και φρέσκα κρεατικά του νησιού, όπως μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, κατσίκι, γίδα, κοτόπουλο, σουβλάκι χοιρινό ή κοτόπουλο κ.ά..

Μην παραλείψετε να αγοράσετε ρολό κοτόπουλο, ρολό χοιρινό, μπιφτέκι κοτόπουλο, όπως επίσης και το μοναδικό σουτζουκάκι, τις σεφταλιές, τα παραδοσιακά λουκάνικα, μια και όλα τα παραπάνω παρασκευάζονται στο εργαστήριο που διαθέτει. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι παρασκευάζονται κατά παραγγελία και κρεατογεύσεις της προτίμησής σας.

Στην επιχείρηση μπορεί να προμηθευτεί κανείς ό,τι θελήσει από κρεατικά, τα περισσότερα από τα οποία, όπως είπε ο κ. Τσιβγουλης, είναι ντόπια, ενώ έχει και κρέας δικής του παραγωγής, από ζώα που εκτρέφει ο ίδιος.

Από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ο κ. Τσιβγούλης είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει ακόμα και μαγειρικές συνταγές-συμβουλές. Αν ακόμα δεν μπορείτε να πάτε από εκεί, απλά μ’ ένα τηλεφώνημα σας φέρνει στο σπίτι σας ό,τι επιθυμείτε.

Μία επίσκεψη στο κατάστημα αξίζει πραγματικά τον κόπο να ανακαλύψετε τους θησαυρούς που κρύβει μέσα του! Γι αυτό αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη στο παραδοσιακό κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ στην οδό Οδυσσέα Ελύτη 21 (έναντι παρκινγκ εμπορικού λιμανιού) η να τηλεφωνήσετε στο 22510 46919 για να ενημερωθείτε για τις προσφορές.

Το παραδοσιακό κρεοπωλείο ΦΑΡΜΑ σας εύχεται

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα


Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, απο το σκοτάδι στο φώς.