2ος Ποδηλατικός Γύρος Μολύβου - Κυριακή 24 Μαΐου

Το Lesvos Ride σε συνεργασία με τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου και την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας διοργανώνουν τον 2ο Ποδηλατικό γύρο Μολύβου την Κυριακή 24 Μαΐου 2015. 


Ο ποδηλατικός γύρος Μολύβου, μια διοργάνωση που ξεκίνησε από τα μέλη του Lesvos Ride το 2014,  έρχεται φέτος ακόμα πιο καλά οργανωμένος για να ανεβάσει την ποδηλασία στην Λέσβο ακόμα πιο ψηλά!

Πληροφορίες αναλυτικά για τον ποδηλατικό γύρο στα ελληνικά και αγγλικά μπορείτε να βρείτε εδώ :http://www.theotheraegean.com/event/2nd-molyvos-urban-mtb-race/

Θα χαιρόμασταν να είχαμε την στήριξή σας ώστε να γίνει αυτή η γιορτή του ποδηλάτου όσο περισσότερο γνωστή γίνεται, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το Lesvos Ride ειδικεύεται στον ποδηλατικό τουρισμό και σε ότι έχει σχέση με το ποδήλατο. Πλήρη πακέτα ποδηλατικών διακοπών, ποδηλατικές διαδρομές με την συνοδεία οδηγού, ενοικίαση ποιοτικών ποδηλάτων κατάλληλων για κάθε είδος ποδηλασίας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό αλλά ακόμη και εξατομικευμένα μαθήματα ορεινής ποδηλασίας από πιστοποιημένο εκπαιδευτή ορεινής ποδηλασίας, σεμινάρια βελτίωσης τεχνικής και ασφαλούς οδήγησης και τέλος διοργάνωση κάθε είδους ποδηλατικού δρώμενου.

Με εμπειρία άνω των 15 ετών, το Lesvos Ride υπόσχεται να σας οδηγήσει με ασφάλεια στα μονοπάτια της Λέσβου που κρύβουν αθέατες ομορφιές αλλά και να κάνει το ποδήλατο τρόπο ζωής


1st Molyvos-Lesvos MTB race from Τάκης Ανεζίνος
on Vimeo.