Απάντηση στα δημοσιεύματα εφημερίδας και ιστοσελίδας της Λέσβου κατά του Lesvospost.com-ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Για ακόμα μια φορά γνωστή ιστοσελίδα και εφημερίδα της Λέσβου τα όποια είναι αδελφα ΜΜΕ μας κάνουν πρώτο θέμα.


Συνεχίζουν να ασχολούνται με τα δημοσιεύματα του lesvosopost.com και αυτό σαφώς μας κάνει ποιο δυνατούς.


Προχθές μας ήρθε μια επώνυμη (τα στοιχεία είναι διαθέσιμα προς τις υπηρεσίες) καταγγελία για μετανάστες που πέταξαν στην θάλασσα την Ελληνική σημαία από το πλοίο Αριάδνη.

Το LesvosPost.com είναι το μοναδικό ΜΜΕ της Λέσβου το οποίο είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες.

Στο LesvosPost.com δημοσιεύσουμε όλες της επώνυμες καταγγελίες και δίνουμε το βήμα σε όλους τους πολίτες της Λέσβου.

Στην συγκεκριμένη καταγγελία η οποία είναι επώνυμη την δημοσιεύσαμε αυτούσια η οποία σαφώς και δεν είχε κανένα ρατσιστικό σχόλιο από τον καταγγέλλων αλλά φυσικά και ούτε από εμάς, που απλώς ρωτούσαμε το λιμεναρχείο αν ευσταθεί.

Στον τίτλο «Μετανάστες κουνούσαν και πέταξαν την Ελληνική σημαία στο Λιμάνι Μυτιλήνης από το πλοίο Αριάδνη;» επίσης όπως βλέπεται είχαμε βάλει ερωτηματικό κάτι που υποδουλώνει ότι ρωτάμε τους αρμόδιους για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η συγκεκριμένη Εφημερίδα με την οποία είμαστε στα δικαστήρια εδώ και μήνες προσπαθεί με κάθε τρόπο  να μας φιμώσει με πολλά πρωτοσέλιδα αφιερωμένα σε εμάς και τους συνεργάτες μας.

Η ιστοσελίδα η οποία όπως μαθαίνουμε την χειρίζεται πλέον πρώην εκδότης εφημερίδας της Λέσβου με πολιτικές πεποιθήσεις στα άκρα αριστερά τα βάζει με όλους και με όλα από τότε που ξεκίνησε. Όποτε δεν αξίζει τον σχολιασμό μας για κάποιον που δημοσιεύει 4 ειδήσεις την ημέρα και όλα με αναδημοσιεύσεις και Δελτία Τύπου, χωρίς δικά του ρεπορτάζ κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο. Αυτό δεν είναι ιστοσελίδα αλλά μια προπαγανδιστική Ιστοσελίδα που με τις πλάτες κομμάτων έχει γιγαντωθεί. 

Αλήθεια η εφημερίδα θα μας πει πια είναι η υπερπροσπάθεια της στο θέμα των μεταναστών; Όταν μόλις προχθές δημοσίευε ρεπορτάζ με τα γεμάτα κρατητήρια και κέντρα μεταναστών στην Λέσβο;

Φτάνει πια….

Δεν θα ανεχτούμε αλλά δημοσιεύματα από εφημερίδες και προπαγανδιστικές ιστοσελίδες που υποστηρίζουν τους αναρχικούς που σπάνε καταστήματα και πολυκατοικίες. ..

Θα ήθελα τη παρέμβαση όλων σας, καθώς ως δημοσιογράφος θεωρώ ότι πρέπει να δημοσιεύω αυτά που πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος.

Σας καλώ να καταδικάσετε τις απειλές τους, καθώς μόνο πρόβλημα δημιουργούν στην ελευθερία του λόγου μας. Εκτός και αν η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα έχει πλέον εξαλειφτεί.

Ο Δημοσιογράφος και Διευθυντής του
LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος