Μεγάλο event με τον Dj CHRIS CHILD @ Marush cafe Bar #Πέμπτη 5 Μαρτίου (Προκυμαία Μυτιλήνης)

Πέμπτη 5 Μαρτίου και το Marush cafe Bar στην προκυμαία Μυτιλήνης συνεχίζει με χορευτική διάθεση σε ένα ακόμα event, με τα πιο hot ονόματα της ξένης και Ελληνικής σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής dance σκηνής.


Ο δημιουργός των επιτυχημένων parties CHRIS CHILD, επηρεασμένος απο την Ίμπιζα, αυτό το χειμώνα αναμειγνύει την underground κουλτούρα με τη glamorous αισθητική στo πιο hot place της νυχτερινής διασκέδασης της Μυτιληνης…..Το Marush cafe Bar…...

Chris Child

Ένα όνομα που θα μπορούσε να ονομαστεί ο πιο αντιπροσωπευτικός dj της γενιάς του, με συμμετοχή στα πιο hot και massive house parties της τελευταίας 5ετίας.Γεννημένος το 1987 στην Αθήνα και με μουσικές γνώσεις σε πιάνο και drums, δεν άργησε η αγάπη και η κλίση του για την house μουσική. Έχοντας 2 επιτυχημένες σεζόν στο μεγαλύτερο EDM-HOUSE PARTY της χώρας, η ανάγκη του για μια πιο underground μουσική κατεύθυνση, τον βρίσκει στα τέλη του 2011 με την δημιουργία ενός νέου πάρτυ με την ονομασία ΤΗΕ ROLLING STONE. To 2012 o CHRIS CHILD υπογράφει επίσης την μουσική και τους στίχους του 5 φορές Πλατινένιου δίσκου του Στέλιου Ρόκκου(''ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ'') στο τραγούδι ''ΘΥΜΑΜΑΙ'' που ξεπέρασε τα 3.500.000 views. 

Το Νο1 Cafe-Bar της πόλης, ταράζει δυναμικά την νυχτερινή ζώη της πόλης!

ΗΜΕΡΑ: Πέμπτη 5 Μαρτίου

ΩΡΑ: 23:00- 03:00


Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com