CUERIOUS NIGHT στο Arpeggio Live- MIC MEIMAROGLOU-VAS-MARKA συναντιούνται για μουσικές περιπλανήσεις στον ηλεκτρονικό ήχο

Με το λογοπαίγνιο "Cuerious" ξεκινάει μια σειρά από μουσικές περιπλανήσεις στον ηλεκτρονικό ήχο.  Για όλους τους φίλους της χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής και για όσους θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική μουσική βραδιά.


Ο χώρος του Arpeggio (Live Stage, πρώην Ημέτερων) επιλέχτηκε για να φιλοξενήσει το πρώτο Cuerious Night.
Το πρώτο Cuerious Night παρουσιάζει τους:



MIC MEIMAROGLOU  (Affect Recordings, 808 Recordings, DMR)
VAS
MARKA   


[ MIC MEIMAROGLOU ]

Ο Μιχάλης Μεϊμάρογλου δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της Λέσβου έντονα τα τελευταία χρόνια διοργανώνοντας διάφορα event με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες από Ελλάδα & Εξωτερικό.

Σημείο αναφοράς το 2014 με την πρώτη του επίσημη μουσική κυκλοφορία στην Ισπανική 808 Recordings και την συμμετοχή του στο καλλιτεχνικό roster της Affect Recordings του Μονάχου. Στην συνέχεια ακολούθησαν διάφορες μουσικές κυκλοφορίες στην Ntrop Recordings με το ψευδώνυμο Aithale, στην Affect Recordings & στην Ιταλική DMR Digital.
Τα dj set του χαρακτηρίζονται από πολλούς ως ένα ηλεκτρονικό μουσικό ταξίδι. Ο ήχος του προδιαθέτει για χορό συνιστάται για τις μεταμεσονύκτιες ώρες.   

[LINKS]

Facebook. www.facebook.com/micmeimaroglou
Soundcloud. www.soundcloud.com/micmeimaroglou
Mixcloud. www.mixcloud.com/micmeimaroglou

[ VAS ]

Ο DJ-VAS ή κατά κόσμων Βασίλης Ψυρούκης γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας τον Ιούνιο του 1967.

Συνεπαρμένος από την ηγεμονική φυσιογνωμία του Sven Vath και την εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκείνο το βραδυ ο Βασίλης είχε λάβει την απόφαση της ζωής του. Μεγάλωσε στην Ελλάδα, όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με το Djing από την ηλικία των 18. Γνωστός για residencies σε νυχτερινά clubs και έχοντας λάβει μέρος σε πολλά parties στο νησί όπου μεγάλωσε, παίζοντας διπλα σε μεγάλα ονόματα τις techno σκηνής όπως John Dalagenis, Tom Ef, Kosmas Epsilon, Christian Cambas, Christo Z, Mikee, Mikele kai Jose Zamora. Επιπλέον έχει λάβει συμμετοχη στο Angel Parade Festival στο νησί τις Χίου όπως και στο Beach Street Festival. Κατά την διάρκεια των τελευταίων 12 ετών, ο Dj Vas αποτελούσε και αποτελεί μια δυναμική φιγούρα στο ραδιοφωνικό στερέωμα.

 [ MARKA ]

Η Μαρίνα Τσέγγου, αλλιώς MARKA, γεννήθηκε στη Μυτιλήνη Λέσβου το 1979. Η μουσική είναι για εκείνη έμπνευση, ενέργεια, επικοινωνία, τρόπος ζωής! Ξεκίνησε να εκφράζεται με μαθήματα και παραστάσεις χορού από μικρή ηλικία και για 9 περίπου χρόνια. Συνέχισε με 3 ραδιοφωνικές εκπομπές, η τελευταία από τις οποίες ως μέλος των «URAMA» στο Ραδιόφωνο 108, με έμφαση στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Από το 2008 συμμετέχει σε parties στο νησί της Λέσβου με DJ sets. Τα τελευταία χρόνια διοργανώνει events με την ομάδα «Da boom» έχοντας groovy διάθεση, ενώ ως MARKA παρουσιάζει DJ sets με house και techno ήχους.

[LINKS]

Facebook. https://www.facebook.com/MARKA

Soundcloud. https://soundcloud.com/marka