Τρομοκρατημένος έφυγε ο Πανιώνιος από το αεροδρόμιο Μυτιλήνης-Μαζί τους και ο Α. Πετρόπουλος

Αποστολή στη Μυτιλήνη είχε την 27η αγωνιστική ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης τα βρήκε σκούρα, φεύγοντας ηττημένη απ'το νησί της Λέσβου.


Ωστόσο το χειρότερο, όπως φάνηκε, για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν ήταν η απώλεια βαθμών, αλλά η επιστροφή στην Αθήνα.

Όπως πληροφορήθηκε ο σκύλος, η πτήση δεν έγινε με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες. Ο δυνατός άνεμος που χτυπούσε το αεροσκάφος δημιουργούσε έντονες αναταράξεις. Όλοι οι επιβάτες και η αποστολή του Πανιωνίου είχε τρομοκρατηθεί. Ποιός όμως φοβήθηκε περισσότερο; Μαθαίνουμε ότι ο Ταξιάρχης Φούντας όποτε το αεροπλάνο κουνιόταν έπαιρνε αγκαλιά και έσφιγγε την πλάτη του μπροστινού καθίσματος απ'τα νεύρα και τον φόβο.

Έφτασε σε σημείο ένας συμπαίκτης του, να προσπαθεί να τον καλμάρει, τραγουδώντας αεκτζήδικα συνθήματα, λόγω του “κιτρινόμαυρου” παρελθόντος του μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου. Μάλιστα προσπαθούσε να του πιάσει συζήτηση μιλώντας για τη ρεβάνς ΑΕΚ-Ολυμπιακός και πώς θα δούνε το ντέρμπι.
Ο μόνος απ'την αποστολή του Πανιωνίου που δεν μάσησε απ'το ταρακούνημα, ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας, ο οποίος κοιμόταν του καλού καιρού.
Πάντως στον Πανιώνιο ήταν πολύ προβληματισμένοι μετά την ήττα και στις συζητήσεις τους εξέφρασαν το άγχος τους για το ματς με τον Πλατανιά, το οποίο γι'αυτούς είναι... ζωής και θανάτου.

Στα αξιοσημείωτα της... πτήσης τρόμου, ήταν το γεγονός, ότι για Αθήνα ταξίδεψε, για άγνωστο λόγο, ο άνθρωπος που “σκότωσε” τον Πανιώνιο στο ματς με την Καλλονή. Ο λόγος για τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος σημείωσε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για λογαριασμό της ομάδας της Λέσβου.


Πηγη www.sportdog.gr