Με επιτυχία και παρουσία του Υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ η κοπή της Βασιλόπιτας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της Λέσβου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η κοπή της Βασιλόπιτας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων της Λέσβου στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο.


Την εκδήλωσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Τέρενς Κουίκ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Ζερδελής συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός. Κοινό χαρακτηριστικό των χαιρετισμών που απεύθυναν οι προαναφερόμενοι, ήταν η συμπαράσταση του Ελληνικού λαού και οι ελπίδες που έχει εναποθέσει αυτός, στη νέα κυβέρνηση της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. Λέσβου κ. Γιώργος Ψάνης, κατά την σύντομη ομιλία του, τόνισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουν στυλοβάτες αλλά και θεματοφύλακες των παραδοσιακών αξιών του Ελληνικού λαού, διασφαλίζοντας παράλληλα τα συμφέροντα του , με την ιδιότητα του κυβερνητικού εταίρου.


Τέλος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λέσβου, ευχαριστούν θερμά τους φίλους και τα μέλη του κινήματος για την αθρόα προσέλευση τους στην εκδήλωση και απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Λέσβου να στηρίξουν την τοπική επιτροπή του κινήματος, στην προσπάθεια που καταβάλει ώστε να επιλυθούν ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας.