Δήλωση του Χαράλαμπου Αθανασίου για το έργο «Αποκατάσταση βατότητας της οδού Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Λέσβου και τ. Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , κ.Χαράλαμπος Αθανασίου σχετικά με το έργο «Αποκατάσταση βατότητας της οδού Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου – Α΄ Φάση» δήλωσε τα εξής:


"Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι ότι το έργο «Αποκατάσταση βατότητας της οδού Μεγαλοχωρίου – Αγιάσου – Α΄ Φάση» προχωράει έστω και με κάποια καθυστέρηση.

Είναι ένα έργο που το στήριξε η προηγούμενη Κυβέρνηση εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση αξίας 1.8 εκ ευρώ για την ολοκλήρωση του.

Το έργο θα μπορέσει να δώσει μία νέα πνοή ανάπτυξης για τα γύρω χωριά , κυρίως στο τουριστικό κομμάτι, αλλά και στη καθημερινή λειτουργία των κατοίκων των γύρω περιοχών.

Ως Υπουργός της προηγούμενης Κυβέρνησης ,αλλά και ως νέος Βουλευτής του νομού μας , ζητάω την ενεργοποίηση και ενότητα από όλους για να μπορέσουμε να δώσουμε λύση στα προβλήματά μας και να αναδείξουμε τα νησιά μας.

Εύχομαι γρήγορα να συνεχιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωση του έργου."


Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νομού Λέσβου και τ. Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.Χαράλαμπος Αθανασίου