Έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Φωτίου, με τίτλο «Σεργιάνι στη Λέσβο» στην Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης

Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης -  Πιττακού 15 - παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Φωτίου, μέλους της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης (ΦΕΜ), με τίτλο «Σεργιάνι στη Λέσβο». 


Τριγυρνώντας στο νησί μου... άνθρωποι και τόποι της Λέσβου...της  Λέσβου που απλόχερα η φύση στόλισε  με ομορφιά... άνθρωποι απλοί, καθημερινοί , με χαμόγελο ζεστό και καρδιά παιδιού... ένα οδοιπορικό με την ματιά του Δημήτρη Φωτίου στους τόπους και τους ανθρώπους της Λέσβου. 

Η πρώτη εικόνα που απομόνωσα από την φύση ήταν από το γυαλί μιας Zenith... αυτό ήταν το έναυσμα της ασχολίας μου με την φωτογραφία στα 16 μου χρόνια. Από τότε άλλοτε πιο λίγο και άλλοτε πιο πολύ, πάντα κρατούσα μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι μου... τα τελευταία 6 χρόνια η ενασχόληση μου είναι σχεδόν καθημερινή... είναι κάτι που με ξεκουράζει από το δύσκολο επάγγελμα μου (αρτοποιός) και μου αρέσει να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους και τους τόπους τους. Οι πρώτες πρωινές ώρες, που ο ήλιος αρχίζει να λούζει το νησί, είναι για μένα ότι καλύτερο... κάθε μέρα είναι και μια καινούρια φωτογραφία. 


Εγκαίνια έκθεσης 16/03/2015 ώρα 07:30μμ
Διάρκεια έκθεσης 16/03/2015 έως 20/03/2015 ώρα 7:00μμ – 9:00μ