Παρουσίαση των σύγχρονων εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας στον Μολυβο

O Φορέας Τουρισμού Μολύβου, σε συνεργασία με την εταιρεία Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, διοργανώνουν τοπική εκδήλωση - ημερίδα με σκοπό την παρουσίαση των σύγχρονων εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας στις ξενοδοχειακές μονάδες.


Η Εξοικονόμηση Ενέργειας αποτελεί σήμερα θέμα ζωτικής σημασίας, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος που αποτελεί ίσως την μοναδική βιώσιμη διέξοδο, αλλά και για τη μείωση για τους επαγγελματίες-καταναλωτές, του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξή της επιχείρησής τους.

Οι συμμετέχοντες επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά από έμπειρους συμβούλους σχετικά με τα σημεία υπεροχής και τις δυνατότητες των εξειδικευμένων λύσεων που υπάρχουν σήμερα, το πλαίσιο χρηματοδότησης τέτοιων εφαρμογών και την μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που προσφέρει η εταιρεία Β.ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ και οι οποίες καλύπτουν πλήρως όλες τις βασικές ανάγκες των επιχειρήσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ειδικότερα, στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει σύγχρονες λύσεις  για επιχειρήσεις προσιτές προς το περιβάλλον που δραστηριοποιούνται και πως αυτές μπορούν να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά προς όφελος των επιχειρήσεων που τις επιλέγουν.  
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο Delfinia Hotel & Bungalows στο Μόλυβο και απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις καθώς και στον ευρύτερο  ξενοδοχειακό κλάδο.

Ώρα προσέλευσης κοινού 17:30


Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να αποτελέσει τη μοναδική ίσως βιώσιμη διέξοδο», τονίζει ο Δημήτρης Καραβέλλας, Διευθυντής του WWF Ελλάς.