Οι τελευταίες παραστάσεις του κύκλου "ΘΕΑΤΡΟ...ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Μετά από 16 συνολικά παραστάσεις που ξεκίνησαν στις 10 Ιανουαρίου ο κύκλος παραστάσεων με τον γενικό τίτλο "ΘΕΑΤΡΟ...ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" που παρουσίασε το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Λέσβου στη θεατρική του σκηνή στη Χρυσομαλλούσα κλείνει αυτό το τριήμερο της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου που μας έρχεται.


Περίπου 1100 θεατές, 3 διαφορετικά έργα σε 16 θεατρικές βραδιές (ματαιώθηκαν οι παραστάσεις του Σαββατοκύριακου των εκλογών) και πολλά καρότσια ζεστής και ανθρώπινης αλληλεγγύης γεμάτα με τρόφιμα και είδη καθαριότητας είναι ο απολογισμός όλης αυτής της προσπάθειας.

Το "ΘΕΑΤΡΟ...ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" θα κατεβάσει την αυλαία του αυτή την εβδομάδα δίνοντας τις 3 τελευταίες παραστάσεις του.

Την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 στις 9 το βράδυ θα παιχτεί η παράσταση «Τα κορίτσια δεν πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο» της Μάρτα Μπουτσάκα.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 9 το βράδυ θα παιχτεί η παράσταση «Το μπουφάν της HARLEY ή πάλι καλά» του Βασίλη Κατσικονούρη.

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στις 9 το βράδυ θα παιχτεί η παράσταση «Θοδωρής ετών 33μχ»  των Ζιρόπουλου-Μπαλωμένου.

Οι παραστάσεις προσφέρονται δωρεάν στο θεατρόφιλο κοινό της Μυτιλήνης στη θεατρική σκηνή στην οδό Οικονόμου Τάξη και Ασκληπιού γωνία, κάτω από το 6ο Νηπιαγωγείο στη Χρυσομαλλούσα Μυτιλήνης.


Οι θεατές των παραστάσεων αν μπορούν και εφόσον θέλουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, ρούχα και είδη καθαριότητας που θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.