Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην Εργατική Λέσχη Λέσβου

Η Εργατική Λέσχη Λέσβου συμπλήρωσε δύο χρόνια ζωής. Στο διάστημα αυτό έγινε σημείο αναφοράς στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου με πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων.


Το στέκι της στην Καραντώνη 7, πίσω από τον Αγ. Θεράποντα, αποτέλεσε κέντρο συνάντησης και επικοινωνίας δεκάδων εργαζομένων, ανέργων, νεολαίων, κέντρο αγώνα και αλληλεγγύης. Και συνεχίζουμε…

Εδώ και λίγο καιρό η Εργατική Λέσχη είναι πια και τυπικά «σύλλογος», με καταστατικό και βιβλία. Το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν αναιρεί αλλά, αντίθετα, ενισχύει τον αμεσοδημοκρατικό χαρακτήρα της Λέσχης και την ανεξαρτησία της από το κράτος, κόμματα και άλλους «θεσμούς». Η δύναμη της Εργατικής Λέσχης είναι τα μέλη της και οι συλλογικές της διαδικασίες.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου θα ξαναβρεθούμε όλοι εμείς στη Λέσχη για την 1η εκλογοαπολογιστική συνέλευσή μας και για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής. Η συνέχιση του πρωτότυπου αυτού συλλογικού πειράματος με τα χαρακτηριστικά αυτά θα επιτευχθεί μόνο αν υπάρξει μαζική παρουσία σε αυτή τη Συνέλευση όλων όσων έχουν γραφτεί ως σήμερα μέλη και έχουν στηρίξει το εγχείρημα αλλά και όσων ακόμα για διάφορους λόγους δεν έχουν γραφτεί.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου επιβεβαιώνουμε τη σχέση μας με την Εργατική Λέσχη, γραφόμαστε μέλη, τη στηρίζουμε οικονομικά με τη συνδρομή μας, συζητάμε και σχεδιάζουμε το μέλλον της, ψηφίζουμε κι εκλέγουμε νέα Διοικούσα Επιτροπή.


Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση ξεκινά το Σάββατο 14/3 στις 12 το μεσημέρι. Αμέσως μετά ψηφίζουμε για νέα Διοικούσα Επιτροπή. Οι υποψηφιότητες κατατίθενται στο τέλος της συνέλευσης. Η κάλπη θα κλείσει στις 7:00 μ.μ..