Συνάντηση του δημάρχου Λέσβου με τα μέλη της αγωνιστικής επιτροπής της κίνησης πολιτών Λέσβου για τα ιαματικά λουτρά θερμής και το ΣΑΡΛΙΤΖΑ

Την Παρασκευή 20/3/2015 το πρωί , ο Δήμαρχος κ. Σπ. Γαληνός , μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Ν. Καρασάβα  και κ. Κων. Κατσαρό δέχτηκαν επίσκεψη της επιτροπής αγώνα  της Κίνησης Πολιτών Λέσβου για τα ιαματικά λουτρά Θερμής και το ΣΑΡΛΙΤΖΑ.


Στη συνάντηση επιδόθηκε στον κ. Δήμαρχο Ψήφισμα Διαμαρτυρίας της 15/3/2015 και εγγράφως οι προτάσεις των πολιτών προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, κατά την οποία οι πολίτες εξήγησαν στη δημοτική αρχή, ότι με ευθύνη του Ενιαίου Ταμείου  Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (Ε.Τ.Α.Α.) καθυστερεί η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την παραχώρηση του ακινήτου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, έδωσαν έγκυρες πληροφορίες για το θέμα και ζήτησαν την συμπαράσταση του Δήμου στο αγώνα των πολιτών της Λέσβου για άμεση επαναλειτουργία των Ιαματικών Λουτρών και την αποκατάσταση-αξιοποίηση του ΣΑΡΛΙΤΖΑ.


Ο κ. Δήμαρχος από την πλευρά του ενημέρωσε την επιτροπή για μια σειρά ενεργειών  τις οποίες  ανέλαβε να ανακοινώσει ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο.