Έρχονται για να αναστατώσουν την Μυτιλήνη: BeatGhosts @MARUSH #19 Μαρτίου (προκυμαία Μυτιλήνης)

Την Πέμπτη 19 Μάρτιου… η μεγάλη επιστροφή του δικού μας Γιώργου Βουρνουξουζη για μια και μοναδική βραδιά στην Μυτιλήνη......με τους BeatGhosts στα dexx του Marush 


Οι BeatGhosts είναι ένα ελληνικό pop/dance project το οποίο ξεκίνησε δισκογραφικά την καλλιτεχνική του πορεία στις αρχές του 2014. Ιδρυτής και μουσικός παραγωγός είναι ο George Vournouxouzis, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο Marinos Dek, μαζί με τον οποίον απαρτίζουν τους BeatGhosts.

Ο George Vournouxouzis κατάγεται από τη Μυτιλήνη και το νησί της Λέσβου απ’ όπου ξεκίνησε και την ενασχόλησή του με τη μουσική, στην αρχή αποκλειστικά ως DJ και στη συνέχεια ως μουσικός παραγωγός. Με αφορμή το παραπάνω δημιούργησε τους GMDeejays την άνοιξη του '11 και ως φυσική εξέλιξη της μουσικής του δημιουργικότητας κυκλοφόρησε τα πρώτα του official remixes χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο.

Η ίδρυση των BeatGhosts στις αρχές του ’14 σηματοδοτεί ταυτόχρονα και ένα νέο κεφάλαιο στην καλλιτεχνική ζωή τόσο του George όσο και του Marinou, το οποίο χαρακτηρίζεται από την εφαρμογή νέων μελωδιών και πιο σύγχρονων μορφών ήχου καθώς και από τις συνεργασίες τους με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής και μεγάλης απήχησης όπως OtherView, Νίκος Γκάνος, Demy, Playmen, Pink Noisy, Marfie, κ.α.

Το παρών χρονικό διάστημα οι BeatGhosts βρίσκονται σε studio mode ολοκληρώνοντας το πρώτο τους προσωπικό single πάντα με την ξεχωριστή τους πρωτοτυπία και το μουσικό στυλ που μας έχουνε συνηθίσει !


Όλοι στο Marush λοιπόν για να απολάυσουμε τους Beatghosts……


Είσοδος δωρεάν!

ΗΜΕΡΑ: Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΩΡΑ: 23:00- 03:00

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....

Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com