Πασχαλινό Bazaar με χειροποίητα κοσμήματα και αντικείμενα στο ΣυνΆπειρο- Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Ο πολυχώρος κοσμήματος ΣυνΆπειρο σας καλεί και φέτος στο εορταστικό bazaar, που διοργανώνει, από τις 22 Μαρτίου 2015 ως τις 9 Απριλίου 2015, στον εκθεσιακό του χώρο Αρτεμισίου 16, Γκάζι (πλησίον σταθμού μετρό Κεραμεικού).


Το ΣυνΆπειρο φιλοξενεί για τρείς εβδομάδες νέους δημιουργούς χειροποίητων κοσμημάτων και αντικειμένων. Εκτός από πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα, θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, διακοσμητικά αντικείμενα και διάφορα αξεσουάρ.

Εγκαίνια: 22 Μαρτίου 2015

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 18:30-21:30, Σάββατο 11:00-14:00, Κυριακή 18:30 - 21:30
Επίσης θα βρείτε κλασικές αγαπημένες συλλογές από το  ΣυνΆπειρο αλλά και νέες συλλογές που διατίθενται αποκλειστικά στο χώρο μας.

Περισσότερα στη σελίδα του event μας στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1584827381788275/

Με την υποστήριξη της Sound Best Production

Χορηγός επικοινωνίας: LesvosPost.com


Ποιοί είμαστε:

Το ΣυνΆπειρο δημιουργήθηκε το 2007 ως εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας και εκθεσιακός χώρος, καλύπτοντας την ανάγκη μιας ομάδας ανθρώπων που ασχολούνται με το κόσμημα για δημιουργία, γνώση, συντροφικότητα και εργασία με όρους αξιοπρέπειας και ισότητας.Το ΣυνΆπειρο στη σημερινή του μορφή κινείται σε μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων σχετικών με το κόσμημα, αφού διαχειρίζεται: ένα Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας, έναν Εκθεσιακό Χώρο  και τα Σεμινάρια Κοσμήματος.


Τα Σεμινάρια Κοσμήματος

Από το 2008 λειτουργούν με επιτυχία στο χώρο και τα Σεμινάρια Κοσμήματος. Σε αυτά, διαμορφώνεται μια εκπαιδευτική διαδικασία απελευθερωτική, χωρίς αυθεντίες, ανταγωνισμό και αξιολογήσεις. Με εργαλεία το διάλογο και την αλληλεγγύη, μαθαίνουμε, πειραματιζόμαστε και στοχεύουμε στη δημιουργική ώθηση και προβολή του σύγχρονου κοσμήματος στη χώρα μας.


Εκθεσιακός χώρος

Στον εκθεσιακό μας χώρο φιλοξενούμε bazaar (Χριστούγεννα/Πάσχα) και εκθέσεις. Αποτελώντας πλέον θεσμό, η Ετήσια Έκθεση των Σεμιναρίων Κοσμήματος, γίνεται κάθε Σεπτέμβριο και αποτελεί μια συμπυκνωμένη συλλογική προσπάθεια των ατόμων που συμμετέχουν στα σεμινάρια. Παρουσιάζονται πρωτότυπα χειροποίητα εικαστικά κοσμήματα, που δημιουργούνται αποκλειστικά για την έκθεση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα και διατίθενται σε συμβολική τιμή.


Πωλητήριο – Shop @ ΣυνΆπειρο


Το Συν Άπειρο βρίσκεται από το Σεπτέμβρη του 2013 σε νέο χώρο, όπου λειτουργεί και πωλητήριο λιανικής. Θα μας βρείτε ανοιχτά Πέμπτη & Παρασκευή 18:30-21:30 και Σάββατο 11:00-14:00.