Και πάλι χωρίς κόσμο..αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία η Καλλονή υποδέχεται στον ΤΑΡΛΑ την Βέροια- 17:15 NS

Με την 28η αγωνιστική του συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου το πρωτάθλημα της Super League.

Όπως είναι γνωστό οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, μετά από σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, η οποία πάρθηκε την Τετάρτη το βράδυ με βάση τα όσα έγιναν και στον αγώνα Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Επίσης, την Τετάρτη 18 και την Πέπτη 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί και η 26η αγωνιστική, οι αγώνες της οποίας είχαν αναβληθεί με υπουργική απόφαση μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Για την 28η αγωνιστική,  στην Μυτιλήνη η Καλλονή θα υποδεχθεί την Βέροια σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική πίεσηΗ Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καλλονή (Κυριακή 5.15μ.μ.).

Αγωνιστικά προβλήματα για την Καλλονή και τον Βαγγέλη Βλάχο η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν, καθώς αμφίβολο είναι αν ο Αναστασιάδης θα αγωνιστεί ξανά, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο Ρόχας. Αντίθετα επιστρέφει ο Κεϊτά από τιμωρία και θα πάρει θέση στο χώρο του κέντρου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός αυτή τη φορά και ο Λεοζίνιο.

Στη διάθεση του Βλάχου είναι και ο Πιπίνης που είχε ίωση και είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με την Καλλονή να θέλει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας.


Η οποία το τελευταίο διάστημα, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρώτου γύρου, που φιγουράριζε για μεγάλο διάστημα στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι της Βέροιας, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους δύο αντιπάλους να έχουν μοιρασμένη προϊστορία, καθώς στο περσινό πρωτάθλημα κατέγραψαν από μία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας…

Η Βέροια έρχεται στην Μυτιλήνη με πολλά προβλήματα. Ο Καλί, που έκανε ατομικό λόγω ίωσης, είναι στην αποστολή, όπως και ο Νέτο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, δεν υπολογίζονται οι Μπατιόν και Ναζλίδης.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γκρανέρο: Καντιμοίρης, Τόρες, Αραγονές, Βέρτζος, Μαραγκός, Καλό, Νέτο, Μπαλάφας, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Πέρες, Γεωργιάδης, Καρντόσο, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν και Κάμπορα.

Θεωρητικά και οι δυο ομάδες αισθάνονται άνετα, αφού βρίσκονται αρκετούς βαθμούς μακριά από τον υποβιβασμό. Έτσι ένα "Χ" δεν... χαλάει κανέναν. Η πρόταση μας: Ισοπαλία.

Ο Σπάθας (Πειραιά) ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα με βοηθούς τους Γρεβένη (Χαλκιδικής), και Σταθόπουλο (Ηλείας)

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Μαρτίου

15:00 Εργοτέλης-Παναθηναϊκός
17:15 Ατρόμητος-Πανθρακικός
19:30 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 15 Μαρτίου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός
17:15 Κέρκυρα-ΟΦΗ
17:15 Καλλονή-Βέροια
17:15 Πανιώνιος-Πλατανιάς
19:30 Ολυμπιακός-Πανθρακικός

Στην 26η αγωνιστική τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι αυτό του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό και αυτό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και η αναμέτρηση Ξάνθη-Παναιτωλικός. Ανοικτό παραμένει το θέμα η αγωνιστική να γίνει με κόσμο. Την απόφαση αναμένεται να πάρει μέχρι τη Δευτέρα ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Τετάρτη 18 Μαρτίου

15:00 ΟΦΗ-Πανθρακικός
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς
17:15 Ξάνθη-Παναιτωλικός
17:15 Λεβαδειακός-Καλλονή
17:15 ΠΑΟΚ-Εργοτέλης
17:15 Πανιώνιος-Βέροια
19:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Πέμπτη 19 Μαρτίου


16:45 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης