Δήμος Λέσβου προς Γεωργουλα: «Αντιπολίτευση μέσω του τύπου ασκεί ο Άλλος Δρόμος»

Για την αποφυγή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων από τις δηλώσεις του κ. Γεωργούλα, που αφορούν την επέκταση του Δημοτικού φωτισμού στη Λέσβο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:


Ενάντια σε κάθε αντιξοότητα και με ελάχιστα μέσα, όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι αγωνίζονται για την αποκατάσταση κάθε προβλήματος που αφορά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, τόσο στη πόλη της Μυτιλήνης όσο και στα χωριά. Κάθε έργο ή παρέμβαση, ανεξαρτήτως μεγέθους, γίνεται με γνώμονα το συνολικό καλό και όφελος όλων των κατοίκων της Λέσβου και σε καμία περίπτωση το προσωπικό και ιδιωτικό συμφέρον. Παρόλα αυτά, η Δημοτική παράταξη του «Άλλου Δρόμου», συνεχίζει την προσφιλή της τακτική να ασκεί αντιπολίτευση μέσω του τύπου και να αγνοεί τις απαντήσεις που λαμβάνει εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λέσβος, είναι σοβαρότατα και αποτελεί έκπληξη η εμμονή του «Άλλου Δρόμου», να εστιάζει τη κριτική του στην τοποθέτηση 6 φωτιστικών, σε ένα σκοτεινό δρόμο που οδηγεί στο στρατόπεδο 221, όπου έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα (και όχι σε σπίτι ενός από τους 300 και πλέον υποψηφίους του συνδυασμού μας). Το αν σε αυτό το δρόμο ή σε άλλο δρόμο κατοικεί  κάποιος υποψήφιος δικού μας ή άλλου συνδυασμού, δεν το γνωρίζουμε. Θεωρούμε όμως υπερβολικό, τιμωριτικό  και  ανέφικτο να τους αφήσουμε στο σκοτάδι. 

Στόχος μας είναι η σταδιακή συντήρηση και αποκατάσταση του υπάρχοντος δικτύου φωτισμού αλλά και η επέκτασή του σύμφωνα με τις ανάγκες και με βάση συνολικό προγραμματισμένο και κοστολογημένο σχεδιασμό.