Πλημμυρικά φαινόμενα στο Πλωμαρι Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Λόγω πολύωρης βροχόπτωσης από εχτές Δευτέρα 23 και προς ξημερώματα Τρίτης 24 Φεβρουαρίου, είχαμε προβλήματα στο οδικό δίκτυο Πλωμαρίου-Μυτιλήνης.


Συγκεκριμένα, ο ποταμός στον Άγιο Ισίδωρο φούσκωσε και ξεχείλισε με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα για την ασφαλή διέλευση των αυτοκινήτων.

Ένα κομμάτι του δρόμου στο ύψος του εργοστασίου του ούζου Αρβανίτη πλημμύρισε και εκεί επίσης ήταν προβληματική η διέλευση, εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής. Πρόβλημα δημιουργήθηκε και από τον ποταμό στα “Καφενεδέλια”, όπου εκεί συνήθως υπάρχει θέμα μετά από έντονες βροχοπτώσεις. Μικρότερες πλημμύρες δημιουργήθηκαν και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου και σε άλλα είχαμε κατρακύλισμα πετρών και χώματος από τους πρόποδες των βουνών.

Στα σημεία έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής, του εθελοντικού κλιμακίου πυροσβεστών και της αστυνομίας. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές.

Δείτε ένα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του plomarinews.gr

Στο βίντεο βλέπετε τον ποταμό του Αγίου Ισιδώρου και διάφορα άλλα σημεία στο οδικό δίκτυο όπου σημειώθηκαν μικρές πλημμύρες.Πηγή συνεργάτες μας από το Plomarinews.gr