Σύνδεσμοι φιλάθλων ΑΕΛ Καλλονής «ΝΤΡΟΠΗ- Για ακόμα έναν αγώνα είδαμε μια πάρα πολύ κακή διαιτησία»

Μετά και από την άθλια διαιτησία του σημερινού αγώνα με την Κέρκυρα που μας στέρησε για ακόμα μια φορά την δυνατότητα να διεκδικήσουμε βαθμό η βαθμούς ο S.F AELK Attikis και ο σύνδεσμος φιλάθλων Καλλονής Blue Sardines αποφασίσαμε να αντιδράσουμε και από κοινού να βάλλουμε την παρακάτω ανακοίνωση.


Στα τελευταία παιχνίδια της ΟΜΑΔΑΣ μας, έχουμε γίνει μάρτυρες τραγελαφικών γεγονότων τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα να φέρουν την ΚΑΛΛΟΝΗ μας σε δύσκολη θέση. Για ακόμα έναν αγώνα είδαμε μια πάρα πολύ κακή διαιτησία η οποία έχει εμφανιστεί στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ΟΜΑΔΑΣ μας. Ο διαιτητής σήμερα έβλεπε αυτά που ήθελε ο ίδιος να δει, εμείς όμως δεν θα αναλύσουμε όλες τις φάσεις του αγώνα γιατί δεν είμαστε αρμόδιοι ,αυτοί που πραγματικά είναι αρμόδιοι να τιμωρήσουν παραδειγματικά κάποιους διαιτητές σαν τον σημερινό και να τους στείλουν ΑΜΕΣΩΣ στο σπίτι τους. Η ΟΜΑΔΑ μας είναι παράδειγμα προς μίμηση και σε διοικητικό επίπεδο και σε αγωνιστικό, αλλά κι από πλευράς φιλάθλων πράγμα που έχουν αποδείξει έμπρακτα με την παρουσία τους στα γήπεδα όλης της Ελλάδας. Η ΚΑΛΛΟΝΗ είναι μια καθαρή ΟΜΑΔΑ με ένα ΠΡΟΕΔΡΟ που πληρώνει τις υποχρεώσεις του άμεσα, και δεν χρωστάει σε κανέναν. Αν μερικοί πιστεύουν ότι τέτοιες ομάδες σαν την ΚΑΛΛΟΝΗ μας πρέπει παρασκηνιακά να πέσουν τότε ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! Ας κρατήσουν όλες αυτές τις ομάδες που χρωστούν και να χαίρονται για το πρωτάθλημα που έχουν!!!! Η προστασία της ΟΜΑΔΑΣ μας μετά τον τελευταίο αγώνα είναι απαραίτητη, όπως απαραίτητη και επιβεβλημένη είναι η προστασία από τον ίδιο τον ΠΡΟΕΔΡΟ μας. Τον καλούμε λοιπόν από κοινού οι Σύνδεσμοι να προστατέψει την ΟΜΑΔΑ μας, όπως και μείς με την σειρά μας θα πράξουμε το ίδιο πριν να είναι πολύ αργά. Εμείς ως φίλαθλοι θα προστατέψουμε την ΟΜΑΔΑ μας ευθείς αμέσως, στο επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 21 -2-2015 με τα Γιάννενα. Η παρουσία μας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ γιατί ο αγώνας είναι παρά πολύ κρίσιμος και πρέπει πάσης θυσία να ΚΕΡΔΙΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!

Ο S.F AELK Attikis καταλαβαίνοντας την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα ταξιδεύει αυτή την Παρασκευή με μερικά από τα μέλη του ΔΣ για να βρεθεί διπλά στην ΟΜΑΔΑ, για να ενώσει τη φωνή του μαζί με την φωνή του αδελφού Συνδέσμου Blue Sardines.

ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν όλο τον φίλαθλο κόσμο που αγαπά και πονά πραγματικά την ΟΜΑΔΑ και τον τόπο του να βρεθεί το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο και να προστατέψει την ΟΜΑΔΑ του νησιού του από άλλους κακούς διαιτητές σαν τον σημερινό. Η ΟΜΑΔΑ, μας έχει ΑΝΑΓΚΗ και τώρα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!

ΚΑΛΛΟΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ' ΑΚΟΛΟΥΘΩ !!!!

Συνυπογραφούν

Ο S.F AELK Attikis

και ο Σύνδεσμος φιλάθλων Καλλονής Blue Sardines.