Σ.Φ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Αττικής «Ας καταλάβει επιτέλους ο Δήμος Λέσβου ότι η Καλλονή είναι ζωντανή διαφήμιση του νησιού μας»

Ανακοίνωση του S.F. AELK Attikis (Συνδέσμου Φιλάθλων ΚΑΛΛΟΝΗΣ Αττικής):


«Αγαπητοί φίλαθλοι της ΚΑΛΛΟΝΗΣ μας, το τελευταίο διάστημα στο νησί μας παίζεται ένα ακόμα θέατρο του παραλόγου που κατά την άποψή μας μοναδικό σκοπό έχει να βλάψει και να δημιουργήσει προβλήματα στην αγαπημένη μας ΟΜΑΔΑ. 

Θέλοντας να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους σας παραθέτουμε τα γεγονότα:

Το γήπεδο Γ.Σκούφος που λειτουργεί ως προπονητικό κέντρο της ΚΑΛΛΟΝΗΣ έχει παραχωρηθεί με 5ετη σύμβαση απ;O την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Μετά όμως από την αλλαγή της Δημοτικής Αρχής που προέκυψε απο τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου τα πράγματα άλλαξαν! Ο νέος Δημοτικός Άρχοντας, χωρίς να γνωρίζουμε τους λόγους, ακύρωσε την 5ετη σύμβαση παραχώρησης του Γ.Σκούφος και από 5ετη την έκανε να λήγει στις 31-12-2014.

Παράλληλα προχώρησε σε 3ετη παραχώρηση του γηπέδου της Αγ.Μαρίνας χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα στον Αιολικό. Ο Αιολικός με τη σειρά του, αρχές του 2015, ενημέρωσε το Δήμο ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το φτιάξει και να το χρησιμοποιεί για τους αγώνες του. «Πατώντας» λοιπόν στην απόφαση της δημοτικής αρχής που αποφάσιζε τη λήξη της σύμβασης στις 31-12-2014 ζήτησε να δίνει τους αγώνες του στο Γ.Σκούφος. Η δημοτική αρχή τού απάντησε αμέσως θετικά στο αίτημά του, να αγωνίζεται δηλαδή στο προπονητικό κέντρο της ΚΑΛΛΟΝΗΣ! Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ από το Σεπτέμβριο έχει ζητήσει επανειλημμένως την παράταση της σύμβασης για τρία χρόνια, όσα χρόνια δηλαδή παραχωρούσε ο Δήμος το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στον Αιολικό.

Επίσημη απάντηση δεν υπήρξε παρά μόνο υποσχέσεις ότι θα λυθεί το ζήτημα. Μέχρι που στo ΔΣ του Γενάρη η δημοτική αρχή κινούμενη στο πλαίσιο της λογικής των προεκλογικών της δεσμεύσεων έλυσε το θέμα "Σολομώντεια"! Να χρησιμοποιεί το Γ.Σκούφος η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ για προπονητικό κεντρο και ο Αιολικός να δίνει εκεί τους αγώνες του! Να χρησιμοποιεί δηλαδή ο Αιολικός μια αθλητική εγκατάσταση που οι εργασίες εκσυγχρονισμού της έγιναν αποκλειστικά με χρήματα του Προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ Νίκου Μιχαλάκη (ο οποίος διέθεσε το ποσό των €130.000). Και εδώ διερωτόμαστε πια πως η Δημοτική Αρχή με τόση ευκολία παίρνει αποφάσεις με ξένα κόλλυβα!;

Τη στιγμή που ο Δήμος Λέσβου παίρνει ένα σημαντικό ποσό απο τον ΤΑΡΛΑ και τα παιχνίδια της ΚΑΛΛΟΝΗΣ του αποφέρουν έσοδα από εισιτήρια, πινακίδες και διαφημίσεις για ποιο λόγο δεν τα διαθέτει να εκσυγχρονίσει το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και να το παραδώσει έτοιμο στον Αιολικό; Έτσι θα κρατούσε την προεκλογική του δέσμευση και θα συνέχιζε να είναι αρεστός. Θα μας πείτε: εδώ δεν στέλνει συνεργείο καθαρισμού να καθαρίσει τον Ταρλά μετά τους αγώνες! Και αυτό ακόμα πληρώνεται απο τον κ. ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ!


Προφανώς ακόμα και σήμερα αγνοεί, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το καταλάβει ο Δήμος Λέσβου και οι Δημοτικοί Άρχοντες, ότι η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ φιλοξενούμενη στα σαλόνια της Superleague φτάνει το όνομα του νησιού στα πέρατα του κόσμου! Η ΟΜΑΔΑ μας είναι η ζωντανή διαφήμιση του νησιού το οποίο επωφελείται από αυτήν οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά. ΣΥΜΦΩΝOYME απόλυτα με τον αδελφό Σύνδεσμο BLUE SARDINES που στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη ανέβασε πανό γιατί πράγματι Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ!»