Πραγματοποιήθηκε η δυομιλική συνεστίαση στην Καλλονη από τον Ροταριανό Όμιλο Καλλονής

Ανακοίνωση από τον Ροταριανό Όμιλο Καλλονής 


Φίλοι ροταριανές και ροταριανοί,

Στην δυομιλική μας συνεστίαση της 1ης Φεβρουαρίου 2015 ήταν παρόντες 62 ροταριανές και ροταριανοί και  φίλοι του Ομίλου μας.

Ο Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Καλλονής Χάρης Πελέκος ανέπεμψε την προσευχή.

Ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Καλλονής Παναγιώτης Στυλιανός καλωσόρισε τους παρόντες, ευχαρίστησε όλους  για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης τα οποία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες παρευρέθησαν στην Καλλονή. Τόνισε δε ότι με την παρουσία τους αυτή, έδωσαν ώθηση και ενέπνευσαν τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καλλονής στο δύσκολο έργο τους που δεν είναι άλλο από την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπό μας.
Ο ρ.Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης προλόγισε το θεατρικό έργο που θα ακολουθούσε, παραγωγής του ρ.Νίκου Κουζινόγλου, με συμμετοχή από πολλούς και καταξιωμένους ηθοποιούς.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας  του Ροταριανού Ομίλου Καλλονής από τον Πρόεδρό του και αντίστοιχα η κοπή της πίτας του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης από τον Πρόεδρο μας Τάκη Χατζηγιαννάκη.

Τι θα μπορούσαμε να πούμε για το θεατρικό που ακολούθησε. Πραγματικά υπέροχο. Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ρόταρυ - ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ - η μετάφραση από τον ρ.Νίκο λίγο μας μπέρδεψε.......!!! Η Καγκελάριος ΜΕΡΚΕΛ την είδαμε λίγο συμμαζεμένη και πιο ξανθιά .....γιατί άραγε......Εμ ο άλλος ο ψηλός ο αρχηγός της Στάζι που την βρήκε την καπαρντίνα....!!! όλο πληροφορίες ήταν , είχαμε και μιά ταλιμπάν ήταν....τζιχαδίστρια ήταν...... πάντως το πρόσωπό της δεν φαινόταν....είχε όμως βροντερή φωνή.....και κρατούσε και μαχαίρι !!! Μετά λοιπόν από διακοπές για διαφημίσεις , απόκριες....... και μνημόσυνα....... και μεταξύ φαγητού και κρασίου και αφού γελάσαμε με την καρδιά μας, χειροκροτήσαμε την ομολογουμένως καταπληκτική πρωτοβουλία του ρ. Νίκου( παραγωγός - σκηνοθέτης) και των ηθοποιών του. 

Στη συνέχεια έγινε λαχειοφόρος αγορά τα δώρα της οποίας ήταν προσφορά των μελών των ομίλων μας, προκειμένου να συγκεντρωθούν πόροι για την περαιτέρω δράση και προσφορά των ομίλων μας.

Ήταν πραγματικά μια Ροταριανή Δυομιλική Συνεστίαση που θα την θυμόμαστε όλοι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ                   ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΛΛΗΣ