Στην κοπή πίτας του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης ο Βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λέσβου, Αθανασίου Χαράλαμπος

Ο τ. Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και νυν Βουλευτής της ΝΔ στο νομό Λέσβου, κ.Αθανασίου Χαράλαμπος συμμετείχε στην κοπή πίτας που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης , ο ίδιος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τόσο τις προσπάθειες που πραγματοποιήθηκαν από τη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τον αθλητισμό ,όσο και τις δικές του παρεμβάσεις-προτάσεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Λέσβου.

Συγχρόνως, δήλωσε ότι και με τη νέα Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία με τη προοπτική να λυθούν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης, όσο και τον Λεσβιακό Αθλητισμό γενικότερα.


Παράλληλα, επιβράβευσε τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης για το πανελλήνιο αργυρό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ Κορασίδων (Ζαραδούκα Δήμητρα, Βικτώρια Σιταρά, Μάτα Θεανώ και Δημητράκα Αρετή) και τους αθλητές του Ομίλου που στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων κατετάγησαν 6οι στην τετράκοπο με πηδαλιούχο (Δεμερτζής Άγγελος, Δημάκης Ραφαήλ, Χαχαλιός Μιχάλης, Ανδρόνικος Αντώνης, και ο 11χρονος πηδαλιούχος Γιάννης Ξενέλλης).