Τα πρώτα γκολ του Χουάνμα στη Μυτιλήνη

Τα δύο πρώτα του γκολ πέτυχε ο Χουάνμα στη Μυτιλήνη, καθώς μέχρι τώρα είχε σκοράρει σε εκτός έδρας ματς της Καλλονής.


Ο πρωταγωνιστής της Καλλονής στο ισόπαλο παιχνίδι με την Ξάνθη (2-2) ήταν ο Χουάνμα. Ο Ισπανός φορ... μετακόμισε στη Μυτιλήνη από την Τρίπολη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μέχρι στιγμής είχε σκοράρει μόνο σε εκτός έδρας παιχνίδια του συλλόγου της Λέσβου.

Πιο συγκεκριμένα, είχε βρει δίχτυα από μία φορά με Πανιώνιο, Βέροια, ΟΦΗ, Εργοτέλη σε Νέα Σμύρνη, Βέροια, Γεντί Κουλέ και Παγκρήτιο, αντίστοιχα. Κάτι που έπραξε χθες για πρώτη φορά και στον Ταρλά κόντρα στην ακριτική ομάδα.

Ο 24χρονος από τη Βαλένθια με δύο προσωπικά του τέρματα ανέτρεψε το σκορ για την ομάδα του και έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα σε 19 συμμετοχές. Γεγονός που τον κάνει να έχει καλύτερη συγκομιδή από πέρυσι, αφού με τον Αστέρα μέτρησε 5 γκολ σε 26 εμφανίσεις.

Έτσι, στην ΑΕΛΚ περιμένουν περισσότερα στη συνέχεια από τον Χουάνμα, ο οποίος έως τώρα έχει 34 τελικές προσπάθειες, 1 γκολ/5,7 τελικές, 17 σουτ εντός, 9 εκτός, 8 κεφαλιές, 1 ασίστ, 3 εύστοχα γεμίσματα ανά 12 προσπάθειες, 62 πάσες, 114 λάθη, 12 κλεψίματα, 7 επεμβάσεις, 64 φάουλ κατά, 65 υπέρ, 1 πέναλτι, 2 χαμένες ευκαιρίες και 8 δοκάρια σε 1629 λεπτά συμμετοχής.


Πηγη gazzetta.gr