Από την Καλλονή της Λέσβου η βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξανθής-Δείτε την πανέμορφη Άξια (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα και το κανονικό της όνομα είναι Ταξιαρχούλα. Η καταγωγή της είναι από την Καλλονή Λέσβου, όπου περνάει μέχρι σήμερα ένα μέρος των διακοπών της κάθε χρόνο. 


Η Άξια Άνδρεαδάκη είναι επίσημα η βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού για το 2015. Γεννήθηκε στη Χίο και μεγάλωσε στην Καλλονή της Λέσβου. Έζησε μέχρι τα δέκα της χρόνια εκεί και μετά μαζί με τη μητέρα της πήγαν στην Αθήνα. Όνειρο της παιδικό ήταν να γίνει μοντέλο και δημοσιογράφος (φοίτησε δύο χρόνια στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1), νηπιαγωγός, φιλόλογος και τραγουδίστρια.

Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να επικρατήσει στον χώρο του μόντελινγκ και να γίνει γρήγορα γνωστή. Τα καλλιστεία ήρθαν για την πανέμορφη Άξια το 2003. Παράλληλα έκανε και μαθήματα μόντελινγκ. Το 2003 ήταν η χρονιά που κατέκτησε τον τίτλο της Β' Μις Ελλάς και ύστερα από λίγους μήνες ταξίδεψε στην Κίνα εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss World, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.


Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Οταν ήταν μικρή, ήθελε να σπουδάσει νηπιαγωγός και στη συνέχεια ψυχολογία. Τελικά κατέληξε να κάνει σπουδές δημοσιογραφίας σε ιδιωτική σχολή.

Επίσημη πρώτη: Εσκασε μύτη ξαφνικά όταν πήρε μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Εκεί κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς 2004.

Δυνατή στιγμή: Στη Eurovιsion του 2006, που διεξήχθη στην Αθήνα, εμφανιζόταν σε πολλά από τα βίντεο που προλόγιζαν τα διαγωνιζόμενα τραγούδια. Επίσης, ως δυνατή στιγμή σημειώστε και κάθε στιγμή που ποζάρει στο φακό με σέξι outfit.

Στιγμή αδυναμίας: Πριν από δύο χρόνια βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα και στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω μιας περιπέτειας που είχε. Ευτυχώς, όλα τελείωσαν καλά για το γνωστό μοντέλο και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Οι άνθρωποι γύρω της: Η μητέρα της, Μαριάννα, που είναι η καλύτερή της φίλη. Σε γενικές γραμμές, πάντως, δεν έχει πολλές παρέες από το χώρο της showbiz. Η Αξια κρατάει άξια τις παιδικές φιλίες της.

«Καυτό» gossip: Είχε μακροχρόνια σχέση με έναν επιχειρηματία από τη Μυτιλήνη και στη συνέχεια κυκλοφορούσε συχνά-πυκνά με τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά. Τώρα τελευταία έχουν οργιάσει οι φήμες πως η φιλική σχέση που είχε χρόνια με τον Χρήστο Κωστή έχει εξελιχθεί πλέον σε ερωτική.

Ατάκα κι επιτόπου: «Είμαι της άποψης, όμως, ότι πρέπει να είσαι με κάποιον πιο δυνατό οικονομικά από εσένα, ανεξάρτητο, αλλά όχι απαραίτητα να έχει τρελά λεφτά. Μου έχει τύχει να είμαι με κάποιον που τον έβγαζα εγώ για φαγητό και αυτό δεν το θέλω. Δεν έχω όμως την απαίτηση να είναι και εφοπλιστής».

Συχνάζει: Μένει στα Γλυκά Νερά και τα στέκια της είναι στα βόρεια προάστια. Περισσότερο θα την πετύχετε στην Αγία Παρασκευή και στην Πολιτεία. Για ψώνια πηγαίνει συνήθως στο κέντρο, ενώ τώρα το καλοκαίρι δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί κοντά στη θάλασσα.


Ποια είναι: Εχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες των πιο γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών μόδας. Η Αξια Ανδρεαδάκη κάνει εδώ και χρόνια μια... άξια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Σούπερ σέξι (κι όποιος αντέξει!) ποζάρει συχνά στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών και ονειρεύεται η επόμενη μέρα της στη showbiz να τη βρει στην τηλεόραση. Ηδη έκανε το πρώτο βήμα της στο πλευρό του Δημήτρη Δανιά και τώρα συζητάει τις προτάσεις που της έχουν γίνει για την επόμενη σεζόν.