Γέμισε παιδικά χαμόγελα η πλατεία Σαπφούς Μυτιλήνης.. στο καρναβάλι των μικρών (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Γέμισε η πλατεία Σαπφούς το πρωί του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου από μεγάλους και μικρούς που βγήκαν να διασκεδάσουν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λέσβου με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και άλλους φορείς του τόπου.


Γιορτή λουκουμά και ρυζόγαλου, παιδικό πάρτι μασκέ με τη θεατρολόγο – ηθοποιό Νάσια Δαφιώτη, πάρτι μασκέ ήταν μερικές από τις εκδηλώσεις που σκόρπησαν το γέλιο σε μικρά και μεγάλα παιδιά. 

Χτες έγιναν οι παρακάτω  εκδηλώσεις: Πλατεία Σαπφούς.: α) Γιορτή Λουκουμά & Ρυζόγαλου, β)  Παιδικό πάρτι μασκέ με τη θεατρολόγο – ηθοποιό Νάσια Δαφιώτη. Διαγωνισμοί & πλούσια δώρα (DJ’s: Παραγωγοί του “Best Fm”).

Πλατεία Σαπφούς, ώρα 2 μ.μ., παιχνίδι “Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού”: Δραστηριότητες & δοκιμασίες πλατείας με τη συμμετοχή όλων των πληρωμάτων του παιχνιδιού. 

ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ













Σήμερα είναι προγραμματισμένες οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αποκριάτικη Παρέλαση Μυτιλήνης, ώρα 3:30 μ.μ.: Η παρέλαση μασκοφόρων τμημάτων και αρμάτων, με οδηγό τη Φιλαρμονική Πολιχνίτου, θα ξεκινήσει από τη Λαγκάδα (Ζωοδόχου Πηγής), με κατάληξη την Πλατεία Σαπφούς. Θα ακολουθήσει βράβευση των πληρωμάτων που συμμετέχουν στην παρέλαση και των νικητών του παιχνιδιού “Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού”. Το γλέντι θα συνεχιστεί μέχρι το βράδυ, με μουσική, χορό, σάτιρα, εκπλήξεις και πάρτι – ξεφάντωμα (DJ’s: Παραγωγοί του “Best Fm”).     

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

Μεσότοπος (Πολιτιστική Αίθουσα), ώρα 11 π.μ.: Καρναβαλικές εκδηλώσεις με γκρουπάκια παιδιών, χορευτικά δρώμενα, σάτιρα από ντόπιους ρημαδόρους, παραδοσιακούς “Κουδουνάτους”, κ.α.  

Άντισσα, ώρα 11 π.μ.: Αντισσιότικο καρναβάλι (άρματα, σάτιρα, βρακάδες, δωρεάν σουβλάκια & κρασί, λαχειοφόρος αγορά.

Αγιάσος: α) Περιοχή Σταυρί, ώρα 3 μ.μ.: Σάτιρα "Η μεγάλη ληστεία των Ντάλτονς", β) Πλατεία Αγοράς, ώρα 4:30 μ.μ.: Σάτιρα "Γι κουλασμέν”.


Αγία Παρασκευή: Το βράδυ, στα καφενεία, τις ταβέρνες και τους κεντρικούς δρόμους του χωριού, ολονύχτιο γλέντι με τουμπερλέκια και μασκαρεμένους.