50 νύφες από την Λέσβο θα ζήσουν την εμπειρία των Secret Seminars Bride To Be-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Η ευθύνη των περισσότερων αποφάσεων για τον γάμο βαρύνει περισσότερο τις γυναίκες.


Συχνά και από δική τους επιλογή. Ο φόβος για το τελικό αποτέλεσμα του γάμου τους τις κατακλύζει συχνά με άγχος, εκνευρισμό και σύγχυση. Επιπρόσθετα, η εμπλοκή των οικογενειών και η πολυγνωμία τις μπερδεύουν, ενώ η έλλειψη σωστής και ολοκληρωμένης πληροφόρησης επιτείνει την ανησυχία τους. Το αποτέλεσμα είναι να μην απολαμβάνουν την διαδικασία για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους.

Στόχος των Secret Seminars είναι, η μέλλουσα νύφη να μείνει λίγο μόνη της, απερίσπαστη και  να ενημερωθεί με ευχάριστο τρόπο σχετικά με τις τάσεις που υπάρχουν. Μέσω των workshop που θα ακολουθήσουν θα μάθει  τι ταιριάζει στην ίδια, ώστε να πάρει τις αποφάσεις της και να απολαύσει το γάμο της!

Ομιλητές  είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες και τα θέματα θα εναλλάσσονται με σύντομη,  περιεκτική και διαδραστική μορφή. Ενδεικτικά το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει : Σχεδιασμό Γάμου, Πρωτότυπες Ιδέες, Συμβουλές για αποφυγή …παρεξηγήσεων, Μακιγιάζ, Χτένισμα, Styling και Νυφικό, Δίαιτα πριν το Γάμο, Ψυχολογία Νύφης, Επιλογή Ταξιδιού, η Φωτογράφιση και τα μυστικά της κλπ.
Στη Μυτιλήνη, θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ συνολικά 50 Νύφες που θα προκύψουν με κλήρωση! 

Οι τυχερές, θα  ενημερωθούν μέσω mail και είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους  για να λάβουν την πρόσκλησή τους!
Διοργάνωση: Merry Weddings

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LesvosPost.com