ΝΤΡΟΠΗ: Σταματάει την μπάλα η ΕΠΟ σε 21χρονο ποδοσφαιριστή-ΤΕΛΟΣ ο Τόλης Λάλας από τον Αιολικό Μυτιλήνης

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Η Επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ άλλαξε την αρχική απόφαση της Επιτροπής Ιδιοτήτων και Μετεγγραφών αναφορικά με την υπόθεση του Τόλη Λαλά, ο οποίος καλείται να εγκαταλείψει τον Αιολικό και να επιστρέψει στον Όλυμπο Αγιάσου!


Η απόφαση έφτασε στην ΕΠΣ Λέσβου το μεσημέρι και σύμφωνα με το σκεπτικό της, ουσιαστικά η ΕΠΟ αποδέχεται πως έχει ενεργήσει λάθος εξαρχής στην υπόθεση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, αποφασίζοντας να επανορθώσει σκανδαλωδώς όμως οκτώ μήνες μετά την αρχική έκδοση του δελτίου του.

Όπως προκύπτει, από το ρεπορτάζ, η ΕΠΟ έχει κάνει τρία διαδοχικά λάθη από το καλοκαίρι. Αρχικά, μην αποδεσμεύοντας τον παίκτη μετά την 30η Ιουνίου, για το οποίο χρειάστηκε να παρέμβει η ίδια η ΕΠΣ Λέσβου. Εν συνεχεία με την έκδοση του δελτίου του στον Αιολικό, χωρίς την ανανέωση των υπεύθυνων δηλώσεων που συνόδευαν τα υπόλοιπα έγγραφα για τη μεταγραφή, από τη στιγμή που ο παίκτης είχε συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του και δεν μπορούσε να παραχωρηθεί με υποσχετική. Και τέλος, με την εκδίκαση της υπόθεσής του οκτώ μήνες μετά, έχοντας λήξει πλέον η μεταγραφική περίοδος και για τους ελεύθερους παίκτες, κάτι που υποδηλώνει ενδεχομένως και άλλα κίνητρα...

Ο Λαλάς έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με το Λουτράκι, απόφαση που του ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Ωστόσο, με απόφαση της διοίκησης του Αιολικού θα ακολουθήσει κανονικά την υπόλοιπη ομάδα στο ταξίδι της, για ψυχολογικούς λόγους.
Το λιγότερο που μπορεί να σχολιάσει κανείς για το ατόπημα της ΕΠΟ, που "κόβει" ουσιαστικά το ποδόσφαιρο σε ένα νεαρό παίκτη λόγω συνεχόμενων λανθασμένων ενεργειών από υπαλλήλους της, είναι πως στην Ομοσπονδία κυριολεκτικά κάποιοι προσπαθούν να οδηγήσουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. 


Πηγη sportlesvos.gr