Εκδήλωση: Ο Domenicos Gateluzo, απόγονος των Γατελούζων, έρχεται στη Λέσβο για να διεκδικήσει το νησί μας

 «Η ΛΕΣΒΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ!...Βρέθηκε κληρονόμος με Γενοβέζικη καταγωγή.»


Ο Domenicos Gateluzo, απόγονος των Γατελούζων, έρχεται στη Λέσβο για να διεκδικήσει το νησί μας. Κι εμείς θα τον αφήσουμε;
Θα ψάξει να βρει στοιχεία σε όλο τον οικισμό του Μολύβου. Και λίγο πιο έξω. Θα ψάξει να βρει τρόπους να κερδίσει χρήματα. Κι εμείς θα τον αφήσουμε; Θα ψάξει να βρει τρόπο να διεκδικήσει τις γυναίκες μας.
Και ξαναλέμε… Εμείς θα τον αφήσουμε;;;;;
ΝΑΙ.

Γιατί στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού του Μολύβου, έτσι παίζεται το παιχνίδι.
Και φέτος, λοιπόν, ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο παιχνίδι για να ζήσουμε όλοι μαζί μια αξέχαστη μέρα. Απαραίτητα εφόδια είναι η παιχνιδιάρικη διάθεση, το κέφι, η εξυπνάδα (ίσως και η πονηριά), η ευρηματικότητα, η γρηγοράδα και η τσαχπινιά! Αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθούν κι άλλες βραβεύσεις παράλληλα με αυτή της νικητήριας ομάδας. Θα βραβευτούν η καλύτερη μεταμφίεση, καθώς και το καλύτερο σποτ ομάδας που θα προβάλλεται στο FaceBook, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Οργανώστε σωστά  την ομάδα σας και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Τις πληροφορίες για τον κανονισμό και τους όρους συμμετοχής  θα τις βρείτε στη σελίδα του Φορέα Τουρισμού Μολύβου στο Facebook (Φορέας-Τουρισμού-Μολύβου-Molyvos-Tourism-Association). Οι αναλυτικές πληροφορίες για τους κανόνες και τους όρους διεξαγωγής του παιχνιδιού θα αναρτηθούν στις 28 Ιανουαρίου 2015.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του Φορέα από τις 5 Φεβρουαρίου ως την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, τις εργάσιμες ημέρες από τις 09:00 – 14:00.

Οι πληροφορίες μπορούν να σας δοθούν εγγράφως και ηλεκτρονικά από τα γραφεία του Φορέα. (Τηλ.: 22530 71 990, Email: visitmolyvos@gmail.com)

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 20:30, με τον διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης oμάδας και θα ακολουθήσει πάρτι για όλες τις ομάδες και τους φίλους, στο καφεζαχαροπλαστείο «Τσαλίκης». 

Την Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 10:30 π.μ. η διοργάνωση θα συνεχιστεί με το παιχνίδι σε όλο τον Μόλυβο! Πιστεύουμε στις ικανότητές σας και ελπίζουμε να βρείτε γρήγορα τον θησαυρό. Αν όχι, το παιχνίδι λήγει στις 18:00 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τις απονομές. Εκπλήξεις μπορεί πάντα να υπάρχουν. Μπορεί και όχι.

Ο Φορέας έχει προνοήσει για τους φίλους μας εκτός Μολύβου και έχει εξασφαλίσει διαμονή από €10 για τις Ομάδες.

Εννοείται πως τα έπαθλα είναι δωροεπιταγές από καταστήματα και επιχειρήσεις τις Λέσβου.

Λόγω αυξημένης συμμετοχής, όσοι έρθουν πρώτοι θα είναι Fortunato…
CAPISH?

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
GATΤΟΙ