ΣΑΛΟΣ από το περιστατικό bullying στην Πλαγια- Αρνείται ότι υπάρχει τέτοιο περιστατικό η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φωτογραφίες του 9χρονου μαθητή από την Μυτιλήνη όπου φαίνεται και με τα δυο του χέρια σπασμένα προκαλούν σοκ, όπως και η καταγγελία της μητέρας του το 9χρονο αγόρι έπεσε θύμα bullying από δύο μεγαλύτερους μαθητές κατά τη διάρκεια του διαλλείματος και μάλιστα μπροστά στα μάτια του καθηγητή της φυσικής αγωγής. 

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα του 9χρονου κατήγγειλε ότι οι δάσκαλοι του σχολείου αποπειράθηκαν να την χρηματίσουν για να κουκουλώσει το περιστατικό και να μην το αποκαλύψει.

Από την πλευρά της η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου εξακολουθεί να αρνείται ότι ο 9χρονος έπεσε θύμα bullying ενώ η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα για το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο από το MEGA


Ο Δ/ντης του LesvosPost.com βγήκε προχθές ζωντανά στο κανάλι «Ε» εξήγησε το περιστατικό με τα στοιχειά που υπήρχαν μέχρι αυτήν την στιγμή αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις πριν ακόμα βγουν τα πλήρη στοιχεία στο φως και μιλήσει η μητέρα του παιδιού και η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λέσβου