Με τον Θαλή Θεοδωρίδη συνεχίζεται προσωρινά η προετοιμασία της Καλλονής για τον Εργοτελη

Υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή προπονήθηκαν οι παίκτες των Λέσβιων την Πέμπτη (15/1), με την διοίκηση να συνεχίσει το… σαφάρι για τον αντικαταστάτη του Ματζουράκη


Παράλληλα με το… τρέξιμο της διοίκησης για τον επόμενο προπονητή της Καλλονής, τρέχουν και οι παίκτες των Λέσβιων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ λοιπόν αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ματζουράκη με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία και η προπόνηση της Πέμπτης (15/1) έγινε με τον Θαλή Θεοδωρίδη. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ματζουράκη έχει αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή μέχρι την εύρεση του «εκλεκτού» της διοίκησης.


Αναφορικά λοιπόν με την προπόνηση που διεξήχθη τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου «Γ. Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ, όσοι από τους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν απέναντι στον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας το οποίο περιλάμβανε υδρομασάζ και παγοθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση εκτέλεσαν ασκήσεις με μπάλα για βελτίωση αερόβιας ικανότητας, αγωνιστικά τετράγωνα με μπάλα και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό διπλό σε περιορισμένο χώρο.