Στα χωριά του Δημοτικού Διαμερίσματος ΘΕΡΜΗΣ περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου

Στα χωριά του Δημοτικού Διαμερίσματος ΘΕΡΜΗΣ περιόδευσε την Τρίτη 13/01 το απόγευμα ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου.


Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τους Πύργους Θερμής, τις Νέες Κυδωνίες, τα Μιστεγνά, τη Λουτρόπολη Θερμής, και την Πηγή.

Ο κ. Αθανασίου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο και τους διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται κοντά τους σε ότι χρειαστούν. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η συγκεκριμένη περιοχή χρειάζεται άμεσες παρεμβάσεις σε μια σειρά ζητήματα, προκειμένου αυτή να αναπτυχθεί όπως πρέπει.

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και με το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Σκάλας Θερμής όπου συζήτησαν θέματα που τους αφορούν.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Έχω πει πολλές φορές πως πρώτο μας μέλημα είναι η στήριξη των ανθρώπων που εμπλέκονται στην πρωτογενή παραγωγή, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Λεσβιακής οικονομίας.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συντοπίτες μου για την υποδοχή που μου επεφύλαξαν και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι κοντά τους για να δώσω λύσεις σε ότι τους απασχολεί.
Ήδη με πρωτοβουλία μας, πέρασε η χρήση και η εκμετάλλευση του ξενοδοχείου Σάρλιζα Πάλας και των Ιαματικών Λουτρόπολης Θερμής από το ΤΣΑΥ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Έτσι δίνεται η δυνατότητα άμεσα να αξιοποιηθούν με πόρους της Ε.Ε. και με Εθνικούς Πόρους.
Γίνεται πραγματικότητα ένα πάγιο αίτημα που θα αναβαθμίσει ολόκληρη την περιοχή, με ένα ιστορικό ξενοδοχείο που θα αποτελεί κόσμημα όχι μόνο της Θερμής,  αλλά ολόκληρου του νησιού.
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας. Επιτέλους τα νησιά μας η Λέσβος, η Λήμνος και ο Άγιος Ευστράτιος πρέπει να βγουν από την αφάνεια στο προσκήνιο και να πάρουν ότι τους αναλογούν. Εδώ και τόσα χρόνια το Βόρειο Αιγαίο βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις των περιφερειών της Ευρώπης. Αυτό επιτέλους πρέπει να αλλάξει.
Σας ευχαριστώ.”

Σημείωση: "Η ανάρτηση είναι στα πλαίσια προώθησης-προβολής του υποψήφιου Βουλευτή έπειτα από συμφωνία με όλες τις νόμιμες ενέργειες "


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.



Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.complomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ