Έρχεται αύριο ο ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη-Άρχοντας του αγώνα ΑΕΛΚ-ΠΑΟΚ ο Μήτσιος-Ξεσηκωμός στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Μεσημεριανή προπόνηση είχαν σήμερα οι παίκτες της Καλλονής μας στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.


O ΠΑΟΚ φεύγει αύριο το μεσημέρι (14:00) για τη Μυτιλήνη για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Καλλονή κι ένα από τα ερωτηματικά για τον Άγγελο Αναστασιάδη, είναι ο Γιώργος Κατσικάς.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε μετά την θλάση που έπαθε, και χθες συμμετείχε για πρώτη φορά 100% στην προπόνηση της ομάδας. Είναι πλέον καλά, και το ερώτημα είναι αν είναι έτοιμος από κάθε άποψη για να παίξει.

Ο Αναστασιάδης περιμένει τον Κατσικά,καθώς τα προβλήματα στην άμυνα είναι μεγάλα, και μετά και την κακή εμφάνιση του Τζαβέλλα στην Τρίπολη, είναι δεδομένο ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα προτιμούσε ένα δίδυμο Βίτορ – Κατσικά.

Η σημερινή πρωϊνή προπόνηση (όσο προπόνηση μπορεί να γίνει με τόσο αέρα σήμερα στη Νέα Μεσημβρία) ίσως βοηθήσει τον προπονητή του ΠΑΟΚ να βγάλει συμπέρασμα για την ετοιμότητα του Κατσικά, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή, και στην Μυτιλήνη θα αποφασιστεί αν θα παίξει.

Μεσημεριανή προπόνηση είχαν σήμερα οι παίκτες της Καλλονής στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση με και χωρίς μπάλες καθώς και ασκήσεις τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τη διαδικασία με παιχνίδι σε μισό γήπεδο.


Αύριο μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης ο τεχνικός της Καλλονης κύριος Γιάννης Ματζουράκης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στη Μυτιλήνη τον ΠΑΟΚ.

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τη 18η αγωνιστική της Super League με τον Μήτσιο να σφυρίζει το Καλλονή - ΠΑΟΚ.

Ο Μήτσιος έχει σφυρίξει μια φορά φέτος τον ΠΑΟΚ, αλλά στο Κύπελλο και τον αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Ο ρέφερι από την Ήπειρο είχε οριστεί και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καλλονή.

H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 14/01 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με ώρα έναρξης τις 19:30.

Η προπώληση των εισιτηρίων που θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ξεκινά από σήμερα, έως τις 17:00, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς και αύριο Παρασκευή 09/01, Δευτέρα 12/01, Τρίτη, 13/01 και ώρες 09:00-17:00.

Το κόστος των εισιτηρίων είναι €20(απλό) €30(VIP)


Ξεσηκωμός στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη
Ανακοίνωση από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης


Αύριο Τριτη 13\1 και ώρα 15:15 ραντεβού στο αεροδρόμιο Οδυσσέας Ελύτης της Μυτιλήνης Για να υποδεχτούμε τη μαστουρα μας την πιο μεγάλη!
Κακοκαιρίες, κακές εμφανίσεις και λοιπές δικαιολογίες ΔΕΝ υπαρχουν...
Είναι πρωτη φορά που πατάει το πόδι της η ΠΑΟΚΑΡΑ στο νησί γι αυτο
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ