Βαγγελης Βλαχος «Ο Ματζουράκης σάς είχε πανέτοιμους»-Πρώτη προπόνηση και αγιασμός ενόψει Εργοτελη με τον Βλαχο

Το ηθικό των ποδοσφαιριστών της Καλλονής προσπάθησε να τονώσει στην πρώτη του ομιλία ως προπονητής της ομάδας ο Βαγγέλης Βλάχος, επαινώντας παράλληλα το έργο του Γιάννη Μαντζουράκη.


Την πρώτη του προπόνηση στον πάγκο της Καλλονής πραγματοποίησε χθες ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Καρτάλη.

Πριν από το χθεσινό πρόγραμμα, ο νέος προπονητής του συλλόγου, μίλησε στους παίικτες.

«Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Βοηθήστε με γιατί είμαι και εγώ δικός σας άνθρωπος. Θέλω να έχουμε μια καλή επαγγελματική σχέση, να έρχεστε με όρεξη και χαμόγελο στη δουλειά και να βοηθήσουμε την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και στη συνέχεια επαίνεσε το έργο του προκατόχου του, Γιάννη Ματζουράκη:

«Ο Ματζουράκης σάς είχε πανέτοιμους. Θεωρώ ότι μοναδικοί υπεύθυνοι είστε εσείς. Εμάς τους προπονητές, μάγκες μας κάνουν οι παίκτες». 

Όπως γράφει η SportDay, ο κ. Βλάχος εξέφρασε την επιθυμία στους διοικούντες να παραμείνουν οι άνθρωποι που ήδη δούλευαν στην ομάδα και να μη φέρει καινούργιους, αφού θεωρεί πως γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις καλύτερα απ' όλους.


Λίγο διαφορετικά ξεκίνησε χθες η καθιερωμένη προπόνηση της Καλλονής παρόντων του προέδρου Νίκου Μιχαλάκη και του αντιπροέδρου της  Κώστα Παπαδόπουλου. Της διαδικασίας προηγήθηκε η τελετή αγιασμού για καλή νέα αγωνιστική χρονιά από τον πάτερ Κομνηνό.

Μετά την ακολουθία του αγιασμού και τις ευχές από τον πάτερ Κομνηνό για μία καλή συνέχεια οι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα τους υπό τις οδηγίες του νεοαφιχθέντα τεχνικού Βαγγέλη Βλάχου το οποίο περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι με μπάλες και παιχνίδι αντοχής σε χαλαρό ρυθμό. Οι παίκτες ολοκλήρωσαν με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Μόλις τελείωσε η προπόνηση ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας ενώ σήμερα μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης ο κύριος Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κρήτη με σκοπό να αντιμετωπίσει τη Δευτέρα τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ 2014-2015.

Κανονικά το ματς στο Παγκρήτιο

Κανονικά θα διεξαχθεί το ματς του Εργοτέλη με την Καλλονή στο Παγκρήτιο Στάδιο, αφού όπως ενημέρωσε η εταιρία αποκατάστασης των ζημιών στο σκέπαστρο, οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα.


Οριστικά στο Παγκρήτιο στάδιο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Εργοτέλη με την Καλλονή την Δευτέρα (19/1) στις 19.30, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στο Ηράκλειο, προκάλεσαν ζημιές στο σκέπαστρο του γηπέδου, που οδήγησε σε αναβολή του ματς με τον Πανιώνιο.

Όπως ενημέρωσε η εταιρία που ανέλαβε την αποκατάσταση των ζημιών, οι εργασίες συνεχίζονται σε γοργούς ρυθμούς και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ώρα που έχει οριστεί το ματς, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνδυνος αναβολής και αυτού του ματς.