Περιοδεία στην Παναγιούδα, στη Μόρια και τα Πάμφιλα από τον υποψήφιο βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπο Αθανασίου

Στην Παναγιούδα, στη Μόρια και τα Πάμφιλα περιόδευσε το απόγευμα της Κυριακής ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Νομό Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής, παρακολούθησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δημοτικού Διαμερίσματος Παναγιούδας και απένειμε τα εύσημα στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας για την μεγάλη επιτυχία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ η οποία στον τελικό που διεξήχθη ανακηρύχθηκε Κυπελλούχος Λέσβου για τη σεζόν 2014 – 2015.

            Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά, δημιουργικά, με υγεία και ευτυχία.

            Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε να με προσκαλέσετε στην κοπή της βασιλόπιτας και να βρεθώ ανάμεσά σας. Η Παναγιούδα είναι ένα πανέμορφο προάστιο της Μυτιλήνης, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και σημασίας και που έχει όλα τα φόντα να αναπτυχθεί σημαντικά.
Μου ετέθη το ζήτημα του σκέπαστρου στο γήπεδο μπάσκετ. Νομίζω δεν είναι πολύ δύσκολο για να γίνει, σε συνεργασία πάντα με το Δήμο Λέσβου, μπορούμε να το πετύχουμε.
Όσο για το αίτημα των κατοίκων για τη μεταστέγαση του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Ε.Δ., αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Εργασίας για να το καταφέρουμε.
Αυτό που θέλω να σας πω είναι πως ένα Δ.Δ. σας αυτό της Παναγιούδας, χρειάζεται κάποια σημαντικά έργα υποδομής για να αναπτυχθεί σωστά. Νομίζω πως αν συνεργαστούμε, θα τα καταφέρουμε.
Θέλω να συγχαρώ τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Α.Π.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ για την μεγάλη επιτυχία να ανακηρυχθεί Κυπελλούχος Λέσβου για τη σεζόν 2014 – 2015.
Σας ευχαριστώ..”

            Ο κύριος Αθανασίου στη συνέχεια αφού πέρασε από το νέο γραφείο της Ν.Δ. όπου μίλησε με στελέχη του κόμματος, περιόδευσε στη Μόρια και τα Πάμφιλα συνοδευόμενος από συνεργάτες του, συνομίλησε με κατοίκους και επεσήμανε πως είναι εμφανή τα σημάδια χρόνιας εγκατάλειψης.

Δήλωσε πως αυτό σταματάει εδώ και πως θα βρίσκεται κοντά στα χωριά αυτά για να τα βοηθήσει και να τα στηρίξει ώστε να αλλάξει η όψη τους και παράλληλα να γίνουν μεγάλα έργα υποδομής που τόσο ανάγκη έχει ολόκληρο το νησί. 

Σημείωση: "Η ανάρτηση είναι στα πλαίσια προώθησης-προβολής του υποψήφιου Βουλευτή έπειτα από συμφωνία με όλες τις νόμιμες ενέργειες "

Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.



Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.complomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ