Δήμος Λέσβου για ΤΑΡΛΑ“Η Δημοτική Αρχή, αποποιείται ολοκληρωτικά τον ρόλο του Ποντίου Πιλάτου καθώς δεν επιθυμεί τη σταύρωση κανενός”

Σχετικά με το θέμα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, αναφέρουμε τα εξής.


Ο Δήμος Λέσβου έχει παραχωρήσει το γήπεδο, τόσο στην ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής όσο και στον Αιολικό υπό συγκεκριμένους όρους, που αναφέρονται στο σχετικό παραχωρητήριο και πολλοί από τους οποίους προαπαιτούνται από την ίδια την διοργανώτρια αρχή της Super League.

Πέρα όμως από την τήρηση των συμφωνημένων και από τις δύο πλευρές, θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε είδους άλλη μεθόδευση με τη δικαιολογία της στρεβλής ερμηνείας των όρων του παραχωρητηρίου. Δικαίωμα χρήσης του γηπέδου έχουν και οι δύο ομάδες, εφόσον πληρούνται οι όροι του συμφωνητικού, που έχει υπογραφεί και από τις δύο πλευρές. Αυτό άλλωστε είναι και το πνεύμα με το οποίο έγινε εξ αρχής η παραχώρηση.

Η Δημοτική Αρχή, αποποιείται ολοκληρωτικά τον ρόλο του Ποντίου Πιλάτου καθώς δεν επιθυμεί τη σταύρωση κανενός. Ο στόχος του Δήμου ήταν να βρεθεί συμβιβαστική λύση που να μην αποκλείει κανένα μέρος. Αν αυτό όμως δεν είναι εφικτό, έχουμε μπροστά μας ένα Γόρδιο Δεσμό και θα αναγκαστούμε να προβούμε σε άλλες ενέργειες για τη λύση του.