Πλήρη αυτοματοποίηση στο ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-Πλέον δουλεύει και με διακοπή ρεύματος

Σήμερα ολοκληρώθηκε η πλήρη αυτοματοποίηση στη χρήση γεννήτριας όταν υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης στο γραφείο του ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ .


Έτσι εξασφαλίστηκε η απρόσκοπτη λειτουργιά του συστήματος διαχείρισης του στόλου μας κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη .

Με αυτό τον τροπο το ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ εμπράκτως αποδεικνύει το σεβασμό προς τους πελάτες του αλλά και προς τα συνεργαζόμενα με αυτό , ανα την Ελλάδα ταξί .





ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Το Ραδιοταξί Μυτιλήνης ιδρύθηκε το 1983 (από τα πρώτα Ραδιοταξί στην Ελλάδα ) από 11 πρωτοπόρους , για την εποχή τους,αυτοκινητιστές .

Μέχρι τότε η εύρεση ταξί δια τηλεφώνου ήταν εξαιρετικά δύσκολη , αφού γινόταν μέσω τηλεφώνου που βρισκόταν σε θάλαμο στην περιοχή του παλιού λιμεναρχείου Μυτιλήνης .

Η ανάγκη καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού οδηγησε τους 11 πρωτοπόρους το 1983 στην ίδρυση της "ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ - ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ " . Εκτοτε ο στόλος των οχημάτων αυξήθηκε και σήμερα το 2014 αριθμεί περί τα 50 αυτοκίνητα.

Η ανάγκη ακόμα καλύτερης και ταχύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού μας οδήγησε το 2013 στη χρησιμοποίηση για τον σκοπό αυτό της σύγχρονης τεχνολογίας της τηλεματικής . Έτσι ο χρόνος αναμονής του πελάτη προκειμένου να μάθει ποιο ταξί θα τον εξυπηρετήσει να χει μειωθεί σε λίγα δευτερόλεπτα και παράλληλα να χει μειωθεί και ο χρόνος αναμονής κατά την παραλαβή του πελάτη σε ελάχιστα λεπτά .

Επίσης ο πελάτης μας μπορεί μέσα στα ταξί μας να πάρει πληροφορίες για ανοικτό φαρμακείο , τη θέση του εν αναμονή πλοίου καθώς και τη θέση του εν αναμονή αεροπλάνου .


Αποτέλεσμα αυτής της βελτίωσης της παροχής υπηρεσίας προς εσάς είναι η αύξηση κατά 30% , τα τελευταία δυο χρόνια , των πελατών μας με αυξητική τάση για το μέλλον .