Στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ο τερματοφύλακας Στρατής Κάμπερ

Ο Στρατής Κάμπερ, ο οποίος μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, σύμφωνα με πληροφορίες μας συμφώνησε να υπερασπιστεί τα γκολπόστ του Διαγόρα Αγίας Παρασκευές με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο στα μπαράζ της Γ Εθνικής.


Ο πρωην τερματοφύλακας του Αιολικού Μυτιλήνης ο οποίος μάλιστα είχε πλήρωσε ο ίδιος ένα σημαντικό ποσό ώστε να αποδεσμευτεί από τον Αιολικό και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ποσειδωνα, ήταν στην Χίο μέχρι πριν από 2,5 μήνες αλλά για προσωπικούς λόγους αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Λέσβο και μετά από καιρό συμφώνησε να αγωνιστεί στο Α τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου.

Μιλώντας στο lesvospost.com ο ταλαντούχους τερματοφύλακας Στρατης Καμπερ μας είπε ότι πέρασε υπέροχους μήνες στην Χίο καθώς η διοίκηση του Ποσειδωνα του φέρθηκε άψογα δίνοντας του στέγη, τροφη, εισιτήρια για την Μυτιλήνη αλλά και τον μισθό του, ενώ του συμπαραστάθηκαν και στον χαμό του πατερα του.


Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευές προχώρησε σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη παίκτη με σκοπό την κατάκτηση του Α τοπικού Λέσβου και την είσοδο στα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική.