Δήλωση του Παύλου Βογιατζή για τη μαζική δολοφονία σε περιοδικό στο Παρίσι

Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή Π.ΒΟΓΙΑΤΖΗ για τη μαζική δολοφονία που έλαβε χώρα χθες στη γαλλική πρωτεύουσα


«Charlie Hebdo vivra (θα ζήσει) γράφουν σήμερα οι γαλλικές εφημερίδες. Κι αυτός είναι ο στόχος. Για όλους εμάς που θέλουμε την ελευθερία του Τύπου, που αναζητούμε την ειρηνική συμβίωση με τον Άλλον, που αποστρεφόμαστε τη διχόνοια μεταξύ των λαών, που καταδικάζουμε σθεναρά την τρομοκρατία και ό,τι την υποθάλπει.

Ας μην υποκύψουμε λοιπόν στη μεγαλύτερη απειλή που μας θέλει τον έναν εναντίον του άλλου και ας προστατεύσουμε με ουσιαστικό τρόπο τα ιδανικά της δημοκρατίας μας, γιατί μόνον έτσι μπορούμε να βγούμε νικητές.


Άλλωστε, προς τα άκρα έστρεφε τόσα χρόνια το Charlie Hebdo τα βέλη του και αυτά είναι και θα είναι πάντα η μεγαλύτερη απειλή», δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, με αφορμή τη χθεσινή μαζική δολοφονία που έλαβε χώρα στη γαλλική πρωτεύουσα.


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Χρησιμοποιήστε το hashtag ‪#‎EklogesLesvosPost2015 και δείτε Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com και plomarinews.gr,kalloninews.gr, 24-ores.com