Ανακοίνωση του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λέσβου κ Κατζανου για το εκλογικό αποτέλεσμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΛΕΣΒΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΖΑΝΟΥ


Φίλες και φίλοι.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την εμπιστοσύνη που δείξατε, πρωτίστως στους Ανεξάρτητους Έλληνες και κατά δεύτερο λόγο στο πρόσωπό μου.

 Η ψήφος σας έπιασε ήδη τόπο! Η συμμετοχή των Αν. Ελλ. στην κυβέρνηση, με τους όρους που συμφωνήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι στην κατεύθυνση του τερματισμού της φτωχοποίησης των πιο παραγωγικών στρωμάτων της κοινωνίας μας και της εξαθλίωσης του λαού μας.

 Είναι στην κατεύθυνση της ανάκαμψης και της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που διαλύθηκε τα πέντε χρόνια της άγριας λιτότητας.
Είναι στην κατεύθυνσης της ανάκτησης του ελέγχου της πατρίδας μας!

Η σταθερότητα των θέσεών μας και η ανυποχώρητη τήρηση των αρχών που θεμελίωσαν τη Δημοκρατία μας κατά την μεταπολίτευση, ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό και την παγκοσμιοποίηση, παρά την πολεμική που δεχτήκαμε, παρά τις συκοφαντίες, παρά τις απειλές και τους εκβιασμούς από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ανταμείφθηκαν από την ψήφο σας, την ψήφο που μας έφερε στη θέση του κυβερνητικού εταίρου.

Θα συνεχίσουμε, οι συναγωνιστές μου κι εγώ, στον καινούριο μας ρόλο, να υπηρετούμε τις αρχές και τις αξίες  μας με την ίδια πίστη, με την ίδια σταθερότητα, με το ίδιο σθένος. Δικαιώνοντας κάθε μέρα την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας.


Ζητάμε την στήριξή σας, ζητάμε την συμπαράστασή σας, σας καλούμε να παραταχτείτε μαζί μας, γιατί ο αγώνας της ανάκαμψης τώρα αρχίζει και όλοι εμείς που μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, την ίδια έννοια να ξανασταθεί ο Τόπος στα πόδια του, αξίζει να βάλουμε το λιθαράκι μας! Δεν περισσεύει κανένας!