Περιοδεία σε Πλωμάρι και Καλλονή από τον υποψήφιο βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπο Αθανασίου

Στην Νότια Λέσβο περιόδευσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.


Ο Υπουργός αφού επισκέφθηκε ελαιοτριβείο της Γέρας, περιόδευσε στην Πλαγιά και το Πλωμάρι. Παρακολούθησε τον εσπερινό και την λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αντωνίου στον Τρύγωνα, μαζί με τον συνυποψήφιο του με τη Ν.Δ. κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, με τον οποίο μάλιστα είχε και θερμή συνομιλία.

Στο Πλωμάρι ο κ. Αθανασίου περιόδευσε στην αγορά, συναντήθηκε με καταστηματάρχες και κατοίκους, συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ αναφέρθηκε στο φράγμα ΣΕΔΟΥΝΤΑ – ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ, όπου εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, από εθνικούς πόρους και στην Πύλη Εισόδου ΣΕΓΚΕΝ η οποία βρίσκεται στους άμεσους στόχους του, και ήδη έχει δρομολογηθεί.

            Ο κ. Αθανασίου δήλωσε:

            “Το Πλωμάρι έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει μια από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες περιοχές της Λέσβου. Τόσο Τουριστικά, όσο και παραγωγικά. Αυτό οφείλεται τόσο στα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής, όσο και στους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και κάνουν τα πάντα για να δουν το Πλωμάρι κέντρο τουρισμού και εμπορίου.
            Η Πύλη εισόδου θα δώσει άλλο αέρα ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή, ενώ και το φράγμα ΣΕΔΟΥΝΤΑ – ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ θα λύσει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα και αίτημα των κατοίκων.
            Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και άλλα για το Πλωμάρι το οποίο θα βοηθήσει σημαντική την ανάπτυξη σε ολόκληρο το νησί, όμως δεν είναι ώρα για λόγια.
            Η Λέσβος είναι το πιο αδικημένο νησί της χώρας ιδιαίτερα τα τελευταία 30 χρόνια. Πρέπει επιτέλους να βγει από την αφάνεια και να πάρει τη θέση που του αξίζει στην Ελλάδα και όχι μόνο.
            Σε συνεργασία με όλους τους φορείς θα προσπαθήσω να δώσω αυτό που λείπει από τον τόπο μας.
 Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μου δείχνετε.”


Στην αγορά της Καλλονής περιόδευσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποψήφιος βουλευτή Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους, καταστηματάρχες  και στελέχη της περιοχής, αναγνωρίζοντάς του την προσπάθεια ανάπτυξης και στήριξης της ευρύτερης περιοχής.

            Ο κ. Αθανασίου στη συνέχεια επισκέφθηκε το Κεράμι και τη Σκάλα Καλλονής.
            Συγκεκριμένα δήλωσε:

            “Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή που μου επιφυλάξατε στην Καλλονή. Ο κόσμος της Καλλονής δείχνει να αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που κάναμε για την περιοχή και βέβαια την κρισιμότητα αυτών των εκλογών.
Θα συνεχίσουμε την έντονη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια, για τον τόπο μας και ολόκληρη τη χώρα και το μόνο που μπορώ με βεβαιότητα να σας πω είναι πως θα βρίσκομαι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.
Οι κάτοικοι της Καλλονής και των χωριών του λεκανοπεδίου γνωρίζω πως αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα που είναι συνέπεια της κρίσης που περνάει η χώρα. Ως κυβέρνηση αυτό το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και στόχος μας είναι όπως έχω δηλώσει και παλαιότερα, να άρουμε τις όποιες αδικίες έχουν δημιουργήσει τα μέτρα που έχουμε λάβει για να σώσουμε τη χώρα από χειρότερες περιπέτειες.


Θέλω να σας πω ότι σε συνεργασία και με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, επεξεργαζόμαστε ένα πυλωτικό πρόγραμμα ανάπτυξης της νησιωτικής Ελλάδας. Ένα πρόγραμμα που θα δώσει νέα πνοή και όραμα στους νησιώτες και θα αυξήσει σημαντικά τους ρυθμούς ανάπτυξης και ανάκαμψης της πραγματικής οικονομίας.
Με το δρόμο Καλλονής – Σιγρίου προϋπολογισμού 42.000.000 €, που θα προχωρήσει γοργά και την κατασκευή του νέου οδικού άξονα Καλλονής - Πέτρας – Μήθυμνας για τον οποίο σύντομα θα έχω να σας πω καλά νέα, η Καλλονή θα αποτελέσει το εμπορικό, τουριστικό και αγροτικό κέντρο ολόκληρου του νησιού.”

Σημείωση: "Η ανάρτηση είναι στα πλαίσια προώθησης-προβολής του υποψήφιου Βουλευτή έπειτα από συμφωνία με όλες τις νόμιμες ενέργειες "


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.



Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.complomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ