Υποψήφιοι Βουλευτές από το Πλωμάρι: Αρμενάκας, Βελούτσος, Γιαννουλέλης, Ζερδελής, Χαλκιώτης

Έχοντας διασταυρώσει τις πληροφορίες που ακούγαμε τις προηγούμενες ημέρες, είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τους Πλωμαρίτες υποψήφιους βουλευτές, που θα έχουμε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.


Αρχικά να πούμε ότι οι τέσσερις από τους πέντε, ήταν ξανά υποψήφιοι στο παρελθόν, οι τρεις ήταν στις τελευταίες διπλές εκλογές του 2012. Και μόνο ο ένας θα είναι πρώτη φορά υποψήφιος. Δεν είναι όλοι το ίδιο γνωστοί στην κοινωνία του Πλωμαρίου, διότι δε ζουν μόνιμα στην πόλη μας και κάποιοι κατάγονται από κάποια εκ των Πλωμαριτοχωρίων.
Αναλυτικά και με αλφαβητική σειρά:

Ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίου-Αγιάσου και δικηγόρος, κ. Μανώλης Αρμενάκας θα είναι υποψήφιος ξανά, όπως και το 2012, με το κόμμαΑνεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου. Τότε δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί ο ίδιος ούτε και να εκλέξει βουλευτή στο νομό μας το κόμμα.

Υποψήφιος θα είναι επίσης και ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός, κ. Δημήτρης Βελούτσος με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη. Ήταν και το 2012, χωρίς να καταφέρει να εκλέγει ο ίδιος ή να εκλέξει βουλευτή στο νομό μας το κόμμα.

Ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Ζερδελής, γιατρός στο επάγγελμα με καταγωγή από το Νεοχώρι, θα είναι εκ νέου υποψήφιους με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, όπως και το 2012 που το κόμμα κατάφερε να εκλέξει βουλευτή για πρώτη φορά στο νομό μας.

Για πρώτη φορά υποψήφιος θα είναι και ο συμπολίτης μας, αρχιτέκτονας, κ.Γιώργος Γιαννουλέλης, με το νεοσύστατο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Πριν από λίγες μέρες, γνωστοποίησε την παραίτηση του από τη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και την προσχώρηση στο κίνημα δημοκρατών-σοσιαλιστών, στο παρελθόν ήταν τρεις φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, καταφέρνοντας να εκλεγεί τη μια από αυτές. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι υποψήφιος και ο καταγόμενος από το Μεγαλοχώρι, κ.Δημήτρης Χαλκιώτης ο οποίος ήταν στο παρελθόν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί, αλλά το κόμμα τον είχε τοποθετήσει ως Γενικό Γραμματέα του υπουργείου αιγαίου και νησιωτικής πολιτικής και έχει τοποθετηθεί και στη συνέχεια σε άλλες μη αιρετές θέσεις από την κυβέρνηση.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και σε όποιον ή όποιους εκλεγούν, να μη ξεχάσουν τα προβλήματα του Πλωμαρίου και της Λέσβου.

Μέχρι να ανακοινωθούν όλα τα ψηφοδέλτια των κομμάτων, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε και αλλαγές, μεταγραφές ή και άλλες υποψηφιότητες από το Πλωμάρι.


Πηγή συνεργάτες μας από το plomarinews.gr