ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015: ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Για την ομαλή και άψογη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, την 25η Ιανουαρίου, καθώς και την έγκαιρη και ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων, διαβεβαίωσε για άλλη μια φορά, ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Μιχάλης Θεοχαρίδης, κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών για τη λήψη και μετάδοση των αποτελεσμάτων της Κυριακής.


Ο κ. Θεοχαρίδης σημείωσε ότι η καθιερωμένη πρόβα των εκλογών έχει ουσιαστικό χαρακτήρα, αφού δοκιμάζονται τα συστήματα μετάδοσης των αποτελεσμάτων και επιβεβαιώνεται η σωστή επικοινωνία μεταξύ των υπαλλήλων του υπουργείου Εσωτερικών με τους συναδέλφους τους στις Περιφερειακές Ενότητες.

Τα αποτελέσματα των εκλογών συλλέγονται από τους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών και καταχωρούνται στα πληροφοριακά συστήματα της Singular Logic.
Κατά τη διάρκεια της γενικής δοκιμής γίνεται αποστολή εικονικών αποτελεσμάτων από τις Περιφέρειες. Με τη δοκιμή επισημαίνονται τα όποια προβλήματα, λάθη ή αδυναμίες, ώστε να καλυφθούν τα κενά την ημέρα της εκλογής διαδικασίας.

Πηγη newsbomb.gr