Διορισμός δικαστικών αντιπροσώπων και εφόρων για τις εκλογές 2015

Την εγκύκλιο για τον διορισμό των δικαστικών αντιπροσώπων και των εφόρων για τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. 


Αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής διορίζονται με κλήρωση, από το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου, από τους δικαστικούς λειτουργούς, δικαστικούς υπαλλήλους, συμβολαιογράφους, δικηγόρους κ.λπ. Προκειμένου, λοιπόν, να διορισθούν έγκαιρα οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής στα εκλογικά τμήματα που θα συσταθούν για τη διεξαγωγή των γενικών βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015,  παρακαλούμε να φροντίσετε άμεσα για τη σύνταξη των αντίστοιχων ονομαστικών καταλόγων και να αποστείλετε τους καταλόγους αυτούς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ως ακολούθως: 

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, συντάσσει ονομαστικούς καταλόγους όλων των αναφερομένων στο άρθρο 68 της εκλογικής νομοθεσίας προσώπων. Ειδικότερα, στους καταλόγους των δικαστικών υπαλλήλων, πρέπει να περιληφθούν οι υπάλληλοι με βαθμό Α', Β', Γ΄και Δ΄ της γραμματείας των δικαστηρίων, δηλαδή του Συμβουλίου της Επικρατείας, όλων των πολιτικών, ποινικών και διοικητικών δικαστηρίων, των Εισαγγελιών, της Γενικής Επιτροπείας των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων, καθώς και των έμμισθων υποθηκοφυλακείων. 

Το Ελεγκτικό Συνέδριο, σύμφωνα με τις διατάξεις της εκλογικής νομοθεσίας (π.δ. 26/2012) συντάσσει, ονομαστικούς καταλόγους των παρέδρων και των εισηγητών του, καθώς και των δικαστικών υπαλλήλων Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους συντάσσει, ονομαστικούς καταλόγους των δικαστικών αντιπροσώπων του. Οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας συντάσσει, ονομαστικούς καταλόγους όλων των δικηγόρων και των ασκούμενων δικηγόρων της περιφέρειάς τους.


Η νέα μας ομάδα..!! Εθνικές εκλογές 2015 by LesvosPost.com


 Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com plomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com  https://www.facebook.com/groups/lesvospost/