Απίστευτες στιγμές βιώνει το Κέντρο Υγείας Καλλονής εν έτη 2015..!!!-Παίζουν με την υγειά των πολιτών

Απίστευτες στιγμές βιώνει το Κέντρο Υγείας Καλλονής, που όμοιες του δεν έχουμε συναντήσει, και δεν σας κρύβουμε οτι μας παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές και υποβαθμισμένες χώρες.


To K.Y. Καλλονής, έπαψε πλέον να ανήκει στο νοσοκομείο Μυτιλήνης σε ότι αφορά τη διαχείριση και τα οικονομικά, και ανήκει σε μια εταιρία στον Πειραιά. Αυτό σημαίνει όπως μας μετέφερε ο Διευθυντής κος Αλτζαϊούσι Ναϊεφ, ότι αν τελειώσει η βενζίνη στο ασθενοφόρο δεν υπάρχουν άλλοι πόροι για να τροφοδοτηθεί εκ νέου, καθώς δεν υπάρχει σύμβαση με κάποιο βενζινάδικο.

Αυτό όπως μας αποκρίθηκε ο κος Ναϊεφ, ήταν γνωστό οτι θα πραγματοποιηθεί απο το 2013, ωστόσο δεν υπήρξε η μέριμνα για να υλοποιηθεί εγκαίρως ώστε να μην φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση.

Επίσης, στο Κ.Υ. Καλλονής δεν διατίθενται πλέον καθαρίστρια, στο πλαίσιο της αυτής κατάστασης με την αποχώρηση του Κ.Υ. απο την οικονομική "ασπίδα" του νοσοκομείου. 
Ωστόσο δεν σταματάει το τεράστιο πρόβλημα εκεί. Το Κ.Υ. Καλλονής διαθέτει λιγοστά ακόμη αποθέματα ουσιών για τις αιματολογικές εξετάσεις, κι αν αυτά τελειώσουν, δεν θα μπορούν να γίνονται ούτε καν αιματολογικές απλές εξετάσεις.

Τέλος, όπως ενημερωθήκαμε, το Κ.Υ. Καλλονής, κόβει αποδείξεις είσπραξης με μπλοκ του νοσοκομείου, και κατ'επέκταση με το ΑΦΜ του νοσοκομείου και όχι του δικού του.
Καταστάσεις οι οποίες μας σόκαραν και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Όχι μόνο γιατί είναι κομβικές για την ανθρώπινη υγεία, μα γιατί παράλληλα το Κ.Υ. δεν εξυπηρετεί μόνο την Καλλονή, αλλά ολόκληρο τμήμα του νησιού.

Επιζητούμε την ΆΜΕΣΗ λύση, και αναμένουμε μια απάντηση απο τους αρμοδίους.
Υ.Γ.:Τα προβλήματα κύριοι είναι σε τέτοια ζητήματα, και όχι στο να κάνουμε περιοδείες σε βασιλόπιτες για "ψηφαλάκια".


Πηγη kalloninews.gr