Το δελτίο τύπου της πυροσβεστικής για την φωτιά που άφησε νεκρή 1 ηλικιωμένη στα Βασιλικά- ΦΩΤΙΑ κατάστρεψε οικία και στην Άγρα

Ανακοινώσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης:


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Βασιλικών Λέσβου σε οικία από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς η οικία. Η ιδιοκτήτρια Σ.Ε. 95 ετών βρέθηκε νεκρή. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δυο (2) οχήματα του Π.Κ. Αγιάσου με πέντε (5) άνδρες. Στο συμβάν συμμετείχαν επίσης και δυο (2) οχήματα της Π.Υ. Μυτιλήνης με πέντε (5) άνδρες. Ώρα έναρξης του συμβάντος 12:25 της 07-01-2015 και ώρα πλήρους κατάσβεσης 15:15 της ίδιας μέρας. Ενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Άγρας Λέσβου


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Άγρας Λέσβου σε μονοκατοικία από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η οικία ολοσχερώς. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δυο (2) οχήματα με πέντε (5) άνδρες. Ώρα έναρξης του συμβάντος  02:15 της 08-01-2015 και ώρα πλήρους κατάσβεσης 08:55 της ίδιας μέρας. Ενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.