ΤΩΡΑ: Καλλονή και στα ΜΠΟΦΟΡ με τον Χονγκ τον τρομερό…Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (ΦΩΤΟ)

Η Καλλονή έχοντας για ακόμα μια φορά στα φόρτε του τον τερματοφύλακα Χονγκ μετά από 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη επέστρεψε σε αυτές μέσα στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης με μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League με γκολ.. φάουλ του Τσαμπούρη.


Οι κακές καιρικές συνθήκες στη Μυτιλήνη και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο νησί δυσκόλεψαν αρκετά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-0 χωρίς κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες από τις δυο ομάδες, αλλά στο δεύτερο η Καλλονή μπήκε φουριόζα και με τον άνεμο υπέρ της έκανε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Αυτό ήρθε στο 74΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαμπουρη. Τρομερό γκολ από τον Τσαμπούρη! Ο Έλληνας αμυντικός της Καλλονής εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοσίτσι δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία καταλήξε στα δίχτυα του.

Να σημειώσουμε ότι η Καλλονή διαμαρτύρεται για τουλάχιστον 3 οριακές περιπτώσεις πέναλτι. Ενώ κάποιες αποφάσεις του διαιτητή εξόργισαν τον κόσμο και τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας.

Σε λίγο περισσότερα


Μείνετε συντονισμένοι για το 3ο ημίχρονο του αγώνα με φωτογραφίες και βίντεο..