Μεγάλος διαγωνισμός από το Κατάστημα Forthnet στη Μυτιλήνη για τον αγώνα ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός!

Το Κατάστημα Forthnet στη Μυτιλήνη δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους να βρεθούν με τους παίκτες του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ Καλλονής! 



H αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα βρίσκεται στην πόλη, εν όψει του αγώνα ΑΕΛ Καλλονής - Ολυμπιακός, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Μπορείτε να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, να πάρουν αυτόγραφα και πολλά δώρα.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της πόλης μας, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, μπορούν να επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στη Μυτιλήνη (Αρίωνος 16) και θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Καλλονής, να πάρουν πλούσια δώρα και παράλληλα να δηλώσουν συμμετοχή για να βρεθούν κοντά στους παίκτες του Ολυμπιακού το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου. Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στη Μυτιλήνη, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα που προσελκύει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Κατάστημα Forthnet στη Μυτιλήνη και ίσως να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ Καλλονής.