Christmas Basketball Tournament από τον ΑΟ Αρισβαίο Καλλονής!- 27-28/12 2014

Ο Α.Ο. Αρισβαίος Καλλονής παρόν στις μεγάλες διοργανώσεις, διοργανώνει το 3χ3 Christmas Basketball Tournament στο Λύκειο Καλλονής.


Η ομάδα της Καλλονής με την οποία όλοι μεγαλώσαμε και έχουμε στην καρδιά μας, προχωράει σε άλλη μια διοργάνωση, αυτή τη φορά στην "καρδιά" των Χριστουγέννων, με σκοπό να φέρει στο τουρνουά αντιμέτωπους φίλους, συγγενείς, γνωστούς, οι οποίοι πρώτα απ΄όλα θα διασκεδάσουν, θα ευχαριστηθούν και θα διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα.

Το Τουρνουά σε σχέση με αυτό του καλοκαιριού έχει επιπλέον δυο κατηγορίες, έτσι ώστε να υπάρχει περαιτέρω διαχωρισμός, και να δοθεί μεγαλύτερο κίνητρο ειδικότερα στις νεαρότερες ηλικίες.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο λύκειο Καλλονής, και βέβαια δε θα λείπει η δυνατή μουσική που θα ανεβάζει τη διάθεση, αλλά και μπουφές, που θα προσφέρονται ζεστά ροφήματα, και φαγώσιμα για τους παρευρισκόμενους.

Τα καταστήματα της Καλλονής για άλλη μια φορά βοηθάνε πολύ θερμά την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο ΑΟ Αρισβαίος, προσφέροντας πλούσια και ελκυστικά δώρα.

Ο σύλλογος της Καλλονής σας καλεί να παρευρεθείτε στη διοργάνωση, να λάβετε μέρος και να ευχαριστηθείτε τα παιχνίδια, τα οποία είναι εν μέσω διακοπών, και όσο να'ναι οι..."σκοτούρες" μένουν στην άκρη, και η ¨μαγεία" των  Χριστουγέννων μας αγγίζει...

ΚΑΝΟΝΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι και ένα τέταρτο πριν την έναρξη του τουρνουά( 27/12 10:45).

Οποιαδήποτε δήλωση έπειτα απο το χρονικό αυτό περιθώριο δεν θα γίνεται δεκτή προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθημερινά. 

Υπεύθυνος Θεόφιλος Μυζίκας(6981899307), Θέκλα Κουκουρουβλή(6947965694).

Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα να έχουν τουλάχιστον 3 και το πολύ τέσσερα( 1 αναπληρωματικό) άτομα στην κάθε ομάδα.

Οι συμμετέχοντες κατά τη δήλωση, δηλώνουν το όνομα της ομάδας τους το οποίο είναι της αρεσκείας τους, και τα ονοματεπώνυμα τους μαζί με την ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να υποδηλώνει την ημ/νια γέννησης τους.

Κατά την εγγραφή το κάθε άτομο θα δίνει 5€ για την συμμετοχή του.

Στις κατηγορίες ανδρών ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμμετάσχει γυναίκα και το αντίστροφο.
Η ομάδα συγκαταλέγεται στην κατηγορία, αναλόγως με την ηλικία που έχει ο μεγαλύτερος της παίκτης.Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής θα βγουν και τα ζευγάρια των αγώνων.

Η κάθε ομάδα θα αγωνίζεται μέχρι να φτάσει στον τελικό, εφόσον δεν έχει 2 ήττες.
Ομάδες με δυο ήττες αποκλείονται και βγαίνουν εκτός.Οι αγώνες θα ολοκληρώνονται στους 15 πόντους(αν οι συμμετοχές είναι πολλές τα παιχνίδια θα λήγουν στους 11).
Θα υπάρχει επίσημη διαιτησία με τους πλήρεις κανονισμούς τους οποίους θα μάθετε την ημέρα του αγώνα.

Η πρώτη νικήτρια ομάδα ανά κατηγορία θα παραλαμβάνει πλούσια δώρα, μετάλλια αλλά και Κύπελλο.

Η δεύτερη ομάδα σε κάθε κατηγορία θα παραλαμβάνει πλούσια δώρα και μετάλλια. Τα δώρα των νικητών θα είναι σαφώς καλύτερα.

Οι εγγραφές για τον διαγωνισμό τριπόντων θα γίνονται κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Οι νικητές των τριπόντων θα παραλαμβάνουν δώρο, κύπελλο και μετάλλιο, οι δεύτεροι αναμνηστικό μετάλλιο.


Τα παιχνίδια ορίζονται αποκλειστικά απο τον διοργανωτή αναλόγως τις συνθήκες και τις ανάγκες, με γνώμονα πάντα όλες οι ομάδες να έχουν τα ίδια κενά.