Ορκίζονται οι φοιτητές από τα τμήματα Σχολής Περιβάλλοντος και Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παν. Αιγαίου στην Μυτιλήνη

Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας  προσκαλεί στην


Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων & Απονομής Πτυχίων & Διπλωμάτων των Τμημάτων Περιβάλλοντος και Επιστημών της Θάλασσας της Σχολής Περιβάλλοντος την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, Και Διπλωμάτων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών την Παρασκευή 19  Δεκεμβρίου 2014, στο κεντρικό  αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ισόγειο κτηρίου Γεωγραφίας, Λόφος Πανεπιστημίου), στη  Μυτιλήνη.  

στο κεντρικό  αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ισόγειο κτηρίου Γεωγραφίας, Λόφος Πανεπιστημίου), στη  Μυτιλήνη.  

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10:00π.μ.
 Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων και διπλωμάτων τουΤμήματος: «Περιβάλλοντος»
και Π.Μ.Σ.:«Περιβαλλοντική Πολιτική & Διαχείριση», «Γεωργία και Περιβάλλον», «Θεοφράστειο:Περιβαλλοντική & Οικολογική Μηχανική»
11:30π.μ.
Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων και διπλωμάτων τουΤμήματος: «Επιστημών της Θάλασσας» και Π.Μ.Σ.: «Διαχείριση Παράκτιων Περιοχών»,


Η Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας  προσκαλεί στην Τελετή Καθομολόγησης Αποφοίτων & Απονομής Πτυχίων & Διπλωμάτων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών τηνΠαρασκευή 19  Δεκεμβρίου 2014, στο κεντρικό  αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου (ισόγειο κτηρίου Γεωγραφίας, Λόφος Πανεπιστημίου), στη  Μυτιλήνη.  

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10:00π.μ.
Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων και διπλωμάτων του  Τμήματος: «Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας»
και Π.Μ.Σ.:  «Κοινωνική και Ιστορική Ανθρωπολογία»,    «Γυναίκες και Φύλα: Ανθρωπολογικές και Ιστορικές  Προσεγγίσεις» 
11:00π.μ. 
Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων και διπλωμάτων του Τμήματος: «Γεωγραφίας»      και Π.Μ.Σ.: «Γεωγραφία & Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική»
12:00π.μ. 
Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων και διπλωμάτων του Τμήματος: «Κοινωνιολογίας» και Π.Μ.Σ.:«Ευρωπαϊκές Κοινωνίες και Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση», «Πόλη και Περιβάλλον. Εφαρμοσμένη και Κλινική Κοινωνιολογία», «Έρευνα για την Τοπική Κοινωνική Ανάπτυξη και Συνοχή»   


Λόγω του περιορισμένου χώρου και το πλήθος των αποφοίτων η Καθομολόγηση του Τμήματος «Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας» θα γίνει σε δύο διακριτά μέρη.   


13:00π.μ.
A΄μέρος - Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων  του Τμήματος: «Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας»
 14:00π.μ.
Β΄μέρος - Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή πτυχίων  του Τμήματος: «Πολιτισμικής Τεχνολογίας & Επικοινωνίας» Eπίσης και η Καθομολόγηση αποφοίτων και απονομή διπλωμάτων του Π.Μ.Σ. «Πολιτισμική Πληροφορική και Επικοινωνία»,

*Λόγω του περιορισμένου χώρου του Αμφιθεάτρου, παρακαλούνται οι απόφοιτοι να συνοδεύονται μόνο  από 2 άτομα.
*Η παραλαβή της τηβέννου θα γίνεται 15' πριν την έναρξη κάθε ορκωμοσίας σε διπλανή αίθουσα.


Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με την καταχώρησή σας
Επικοινωνήστε:
 AegeanWebmasters@aegean.gr