ΤΩΡΑ: Ισχυρές καταιγίδες πλήττουν την Λέσβο

Σφοδρές βροχοπτώσεις συνοδευόμενες από αστραπόβροντα πλήττουν από σήμερα το πρωί μεγάλο μέρος της Λέσβου αλλα και την Μυτιλήνη προκαλώντας ήδη σοβαρά προβλήματα κυρίως στους δρόμους οι όποιοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια... 


 ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης, σύμφωνα με πληροφορίες μας… Όπως μας είχε ενημερώσει και ο δήμος Λέσβου με σχετικό δελτίο τύπου ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου έχει τεθεί  ήδη σε κατάσταση ετοιμότητας. Για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τα καιρικά φαινόμενα οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους γεωγραφικούς Αντιδημάρχους και στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Η ποσότητα του νερού είναι τόσο υψηλό που ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται κυκλοφοριακά προβλήματα. 

Να σημειωθεί πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα

Οι συμπολίτες μας, παρακαλούνται όπως στερεώσουν ότι μπορεί να παρασυρθεί από τους δυνατούς ανέμους καθώς και  να μην εναποθέτουν έξω από τους κάδους των απορριμμάτων ή στους δρόμους αδρανή ή άλλα υλικά τα οποία μπορούν να εμποδίσουν την ελεύθερη ροή των υδάτων  της βροχής προς τα φρεάτια ή τα ρέματα.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε!!!


Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε σήμερα η ΕΜΥ, με το οποίο προειδοποιεί τους πολίτες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι τα ξημερώματα.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους από τις επόμενες ώρες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και αύριο Τρίτη (09-12-14). 


Δείτε το κεντρικό δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA 


Ενημέρωσε μας για την συνθήκες στην περιοχή σου:


Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε το e-mail του LesvosPost.com και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. e-mail: lesvospost@gmail.com